Esad'dan ABD'ye Müzakere Yanıtı: Atılacak Adımlara Bakarız - Son Dakika
Dünya

Esad'dan ABD'ye Müzakere Yanıtı: Atılacak Adımlara Bakarız

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, ABD Dışişleri Bakanı'nın "Er ya da geç Esad'la müzakere etmek zorunda kalacağız" sözüne yanıt verdi.

16.03.2015 14:05  Güncelleme: 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, "Er ya da geç Esad'la müzakere etmek zorunda kalacağız" sözüne Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'dan yanıt gecikmedi.

"ÖNCE ATILACAK ADIMLARA BAKARIZ, SONRA KARAR VERİRİZ"

Esad, "Suriye Devlet Başkanı'nın geleceğine dair yapılacak her tartışmayı Suriye halkı yapar, dışarıdan gelen açıklamalar bizi ilgilendirmez" ifadesini kullandı. Esad, "Önce atılacak adımlara bakarız, sonra karar veririz" dedi.

TÜRKİYE'DEN DE TEPKİ GELDİ

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin "Esad'la müzakere etmek zorundayız" açıklamasına "Esad'la müzakere edecek ne var. 200 binden fazla insan öldürmüş ve kimyasal silah kullanmış bir rejimle neyi müzakere edeceksiniz. Bugüne kadar ki müzakerelerden hangi sonuç ortaya çıktı" diyerek tepki gösterdi.

KERRY SÖYLEMİŞ, HARF İNKAR ETMİŞTİ

CBS Televizyonu'na konuşan Kerry, Washington yönetiminin 'eninde sonunda' Beşar Esad yönetimiyle müzakere etmek zorunda kalacağını söylemiş ve "Er geç müzakere etmek zorunda kalacağız. Ben 1'inci Cenevre Konferansı kapsamında müzakere etmeye her zaman gönüllü oldum" demişti.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Marie Harf ise Kerry'nin sözleri hakkında yaptığı yorumda, ülkesinin Suriye politikasında değişiklik bulunmadığını ve Esad ile doğrudan müzakere etmelerinin söz konusu olmadığını kaydetmişti.

Esad\'dan ABD\'ye Müzakere Yanıtı: Atılacak Adımlara Bakarız
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Esad'dan ABD'ye Müzakere Yanıtı: Atılacak Adımlara Bakarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • yezid: Katil şii domuzu esat gebermen yakındır 12 26 Yanıtla
  • Lider Baş Eğmez Eğdirir.: Seni Taktir ediyorum Esat ABD Ye boyun eğmeyen onurlu bir yönetici olduğun için Kimseyi Kulluk ve Kölelik Yapmadığın için 14 11 Yanıtla
  • Max: Esad buyuk ve zeki bir komutantir 19 5 Yanıtla yavuz: Esat büyük bir domuzdur 4 9
  • şii mürted haçlı yahudi SAFLAR SIKLAŞTI: ABD yemende Şİİ leri , ırakda Şİİ leri , Suriyede Şİİ leri başa getiriyor. Davutoğlunun stratejik derinliği 1 m ! Bu ABD neden EHLİ SÜNNET ile iş tutmaz ?ÇÜNKÜ ASLA ASLA HAKK İLE BATIL KARIŞMAZ KAFİRLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM İD BAKİYA 9 15 Yanıtla
  • onur: kacak sarayda yeni aciklama geldi Esad iki hafatya kalmaz gidici samda namaz kilmak icin 1000 otobüslu tur düzenlendi ak koyunlari bekleriz 19 2 Yanıtla
  • kasim: bari recep bir namaz kilsaydi samda sonra muzekere yapardiniz 15 3 Yanıtla
  • zıpkın: kafir esed kara topraga girdimi görürsün anyayı konyayı kafir şia 6 11 Yanıtla
  • bir tarafta mürtedler bir tarafta katil şia şebb: Aşşağılık şebbiyalar ! ya hüseyin ya fatma diye bağıranlarmı YA ALLAH diye yürüyenler mi galip gelecek görceksin 4 12 Yanıtla
  • İNADINA HAKK İNADINA İSLAM: HAÇLI BABASI YAHUDİ ORTAĞI ABD nin terörist dedikleri BAŞIMIZIN TACIDIR 2 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement