Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu Manisa'da da Kutlanacak - Son Dakika
Yerel

Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu Manisa'da da Kutlanacak

Erzurum\'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu Manisa\'da da Kutlanacak

Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97’inci yıldönümü Manisa’da düzenlenecek olan Erzurumlular Gecesi ile kutlanacak.

27.03.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 97'inci yıldönümü Manisa'da düzenlenecek olan Erzurumlular Gecesi ile kutlanacak. Erzurum İli ve ilçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği Başkanı Zafer Ata, tüm Manisalıları yarın akşam Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan etkinliğe davet etti.

Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 97'inci yıldönümü Manisa'da da 'Hemşehri dernekleri kutlama geceleri' kapsamında düzenlenecek olan dev bir organizasyonla kutlanacak. Yunusemre Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Erzurum İli ve ilçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği'nin ortak organizasyonu ile Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda 28 Mart Cumartesi (Yarın) akşam saat 20.00' de başlayacak olan Erzurumlular Gecesinde; Ozanlar Erol Akar, Aşık Osman Feryadi, Aşık Ali, Mahalli sanatçılar Adem Yılmaz, Erdem Yılmaz konseri, Bar ekibi halk oyunları gösterisi, Müslüm Eren halk müziği konseri ve TRT sanatçısı Nurullah Akçayır'ın konseri yer alacak.

1918 yılında Erzurum'un ciddi bir acı yaşadığına dikkat çeken Erzurum İli ve ilçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği Başkanı Zafer Ata yaptığı açıklamasında, "Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı nedeniyle bir program tertip ettik. Programımız yarın akşam saat 20.00'de tüm halkımıza açık olarak Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Bunu yaparken sadece Erzurumluları değil tüm Manisalıları kucaklamak istiyoruz. Oldukça zengin bir program hazırladık. Gecemiz üst düzey bir program olacaktır. Programı Yunusemre Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Erzurum İli ve ilçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği olarak gerçekleştireceğiz. Tüm Manisalıları bekliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu Manisa'da da Kutlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement