Erzurum Tekman Palandöken Derneği'nden Engelli ve Yaşlılara Anlamlı Destek - Son Dakika
Yerel

Erzurum Tekman Palandöken Derneği'nden Engelli ve Yaşlılara Anlamlı Destek

Erzurum Tekman Palandöken Derneği\'nden Engelli ve Yaşlılara Anlamlı Destek

Bursa’da faaliyet gösteren Erzurum Tekman Palandöken Derneği, engellilere tekerlekli sandalye, yaşlılara ise baston dağıttı.

16.08.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da faaliyet gösteren Erzurum Tekman Palandöken Derneği, engellilere tekerlekli sandalye, yaşlılara ise baston dağıttı.

Erzurum Tekman Palandöken Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, engelli ve yaşlılara destek olmak için tekerlekli sandalye ve baston dağıttı. Erzurum Tekman Palandöken Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurettin Demir, 12 engelli arabası, bir akülü engelli aracı ve 85 adet baston alınarak ihtiyaç sahiplerine verileceğini, şu ana kadar iki yüz tane engelli aracı dağıttıklarını belirtti. Demir, "Dernek olarak her zaman ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Derneğimiz uluslararası faaliyet gösteriyor. Dubai'de bulunan temsilcimiz Şerif Yaylacı hocamızın katkılarıyla bu yardımları yapıyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Aldığımız araçlardan birini Van'a, iki tanesini Bursa'ya, diğerlerini de Erzurum da ki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Engelli ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmeye devam edeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Tekman Palandöken Derneği'nden Engelli ve Yaşlılara Anlamlı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement