Doktorlar 31 Yıl Sonra Mezuniyet Coşkusu Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Doktorlar 31 Yıl Sonra Mezuniyet Coşkusu Yaşadı

Doktorlar 31 Yıl Sonra Mezuniyet Coşkusu Yaşadı

Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1983 yılında mezun olan 50 doktor mezuniyet coşkusu yaşamak için 31 yıl sonra cübbe giyip kep attı.

28.09.2014 10:58  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1983 yılında mezun olan 50 doktor mezuniyet coşkusu yaşamak için 31 yıl sonra cübbe giyip kep attı. Yıllar sonra biraraya gelen doktorların temsili diplomalarını hocaları Prof. Dr. Durkaya Ören ve Prof. Dr. Yalçın Yılıkoğlu'nun elinden aldı.

Özel bir hastanede Göz Hastalıkları Uzmanı olan Dr. Levent Tamer Tülek, öğrenciyken girdikleri sınıfa bu kez doktor olarak gelmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi. Dr. Ferhat Günaydın da 1979 yılında bir arkadaşıyla yaşadığı tartışmayı anımsatarak bunun bir gençlik hatası olduğunu bildirip pişmanlığını dile getirdi. Antalya'da yaşayan emekli doktor Mustafa Bodur ise mezun olduktan 31 yıl sonra diplomasına kavuşmanın sevincini yaşadı. Doktor Ayşegül Karalezli'nin kızı Gökçe Karalezli ise kürsüye çıkarak ölen babası doktor Cengiz Karalezli adına diploma alınca salondakileri ağlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doktorlar 31 Yıl Sonra Mezuniyet Coşkusu Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement