Erzurum'da Vatan Partisi'ne Katılanlara Rozetleri Takıldı - Son Dakika
Politika

Erzurum'da Vatan Partisi'ne Katılanlara Rozetleri Takıldı

Erzurum\'da Vatan Partisi\'ne Katılanlara Rozetleri Takıldı

Erzurum’da Vatan Partisi’ne katılanlara düzenlenen törenle rozet takıldı.

22.03.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da Vatan Partisi'ne katılanlara düzenlenen törenle rozet takıldı.

Tufan Düğün Salonu'nda düzenlenen programa Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM eski Başkanvekili Hasan Korkmazcan ile partililer katıldı. Kormazcan yaptığı konuşmada, "1980 sonrası hareketlenen ve özellikle 2000 yılından sonra işgal hareketi gibi gelişen, milletimizin bütün değerlerini tartışma konusu haline getiren bir siyaset uygulaması ile karşı karşıyayız. Türkiye bugün Türkiye'de üretilmiş, tartışılmış ve proje haline getirilmiş zihniyetle yönetilmiyor. Tam aksine Türkiye okyanus ötesinden, dışarıdan bir takım mihraklar tarafından hazırlanmış projelerle yönetilmektedir" dedi.

Korkmazcan, "Son yıllarda PKK ne istedi ise onu bir ay sonra, 2 ay sonra CHP Genel Başkanının beyanatları izlemiştir. Arkasından o beyanattan cesaret alıp, nasıl olsa muhalefet de bunu istiyor diye AKP iktidarının getirdiği kanun teklifleri Meclislere sunulmuştur. Bugünkü durum el birliği ile ortaya çıkarılmıştır. Şimdi karşımızda demokratik rejim yok. Türkiye'de demokratik rejim uygulanmıyor" diye konuştu.

Konuşmanın ardından partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Erzurum'da Vatan Partisi'ne Katılanlara Rozetleri Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.


Advertisement