Erzurum'da "Opet Trafik Dedektifleri Projesi" Uygulandı - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da "Opet Trafik Dedektifleri Projesi" Uygulandı

OPET, çocuk ve gençlere trafik eğitimi vermek amacıyla hayata geçirdiği "Trafik Dedektifleri Projesi"ni, Erzurum AVM'de ziyaretçilerine de uyguladı.

13.12.2014 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OPET, çocuk ve gençlere trafik eğitimi vermek amacıyla hayata geçirdiği "Trafik Dedektifleri Projesi"ni, Erzurum AVM'de ziyaretçilerine de uyguladı.

İçişleri, Milli Eğitim, Aile ve Sosyal Politikalar bakanlıklarıyla Emniyet Genel Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı, Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği, Uluslararası Polis Birliği ve OPET'in desteğiyle hazırlanan Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında, Erzurum AVM'de gerçekleştirilen eğitime katılan genç ve çocuklara trafik kuralları anlatıldı.

Çocuklar, eğitimin ardından OPET'in marka yüzü "OPEDO" ile fotoğraf çektirdi.

Projeyle 3 yıl içerisinde Türkiye'nin 81 ilindeki okullarda 3-17 yaş arasındaki 1,5 milyon çocuk ve gençle dolaylı olarak ailelerine trafik bilincinin aşılanması hedefleniyor. Eğitimlere katılan çocuk ve gençlere "Trafik Dedektifi" unvanı verildi. Bu sayede çocuk ve gençlerin trafik konusunda bilinçli bir davranış modeli geliştirmeleri bekleniyor.

Erzurum AVM'de Opet Trafik Dedektifleri eğitimleri yarın 14.00 ve 16.00 saatlerinde devam edecek. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'da 'Opet Trafik Dedektifleri Projesi' Uygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement