Erzurum'da Nevruz Kutlamalarının Ardından Olaylar Çıktı - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da Nevruz Kutlamalarının Ardından Olaylar Çıktı

Erzurum\'da Nevruz Kutlamalarının Ardından Olaylar Çıktı

Erzurum’da Hakların Demokratik Partisi (HDP) İl Teşkilatı tarafından organize edilen Nevruz kutlamalarının ardından yürüyüşe geçen grup olay çıkardı.

20.03.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da Hakların Demokratik Partisi (HDP) İl Teşkilatı tarafından organize edilen Nevruz kutlamalarının ardından yürüyüşe geçen grup olay çıkardı. Polisi taş yağmuruna tutarak mahalleye zarar veren gruba bir kadın elindeki ekmek bıçağıyla saldırmak istedi.

Bugün öğleden sonra organize edilen Nevruz kutlaması, Mal Meydanında yapıldı. Nevruz kutlamaları sonrasında çoğunluğunu çocukların oluşturduğu kalabalık grup Mahallebaşı semtine doğru bir yürüyüş yaptı. Yürüyüş esnasında olaylar çıkaran grup, daha sonra ara sokaklara kaçarak polisi taş yağmuruna tuttu. Atılan taşlar nedeniyle Karayolları semtinde bazı ev ve park halindeki otomobiller zarar gördü. Bu sırada öfkelenen bir kadının elinde ekmek bıçağı görüldü. Guruba doğru hamle yapmaya çalışan kadını fark eden polis ekipleri duruma müdahale etti. Kadın, polisler tarafından sakinleştirilerek evine gönderildi.

Yaklaşık 1 saat süren olayların ardından grup ara sokaklarda gözden kayboldu. Bu sırada olaylar nedeniyle hasta ihbarına gelen bir ambulansta hasta nakli yapmakta bir hayli güçlük çekti.

Polis ekipleri de olumsuzluklar yaşanmaması için bölgede güvenlik tedbiri aldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Nevruz Kutlamalarının Ardından Olaylar Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement