Erzurum'da Engelliler Haftası Futbol Müsabakası - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Engelliler Haftası Futbol Müsabakası

Erzurum\'da Engelliler Haftası Futbol Müsabakası

Erzurum’da Engelliler Haftası kapsamında engellilerin yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek amacıyla futbol müsabakası düzenlendi.

13.05.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da Engelliler Haftası kapsamında engellilerin yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek amacıyla futbol müsabakası düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Temmuz Spor salonunda düzenlenen müsabakada Erzurum'da bulunan Er Huzur ve Güzide Bakım merkezlerinde barınan engelliler takımlar halinde oynadı.

Müsabakayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi'nin eşi Müzeyyen Kiremitçi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Harun Akpınar, Cemil İlbaş, Aile ve Sosyal Politikalar Şube Müdürü Selami Peksöz, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESMEK Şube Müdürü Elif Taştan ve çok sayıda engellinin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları izledi.

Düzenlenen müsabakaya ilişkin bir açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulhakimoğulları," Engelli haftası dolayısıyla Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kapsamlı etkinlikler yaptık. Burada yapmış olduğumuz maç aslında insanlara engelli olmanın engele yol açmadığını, engellerin zihinde olduğunu, zihindeki engellerin aşılması halinde hiçbir engelin engel oluşturmayacağı mesajını vermekti" dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şube Sorumlusu Ülkü Sarı ise engelliler haftasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile birlikte önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, tüm engellilerin engelli haftasını kutladı.

Müsabaka sonunda ER Huzur Bakım Merkezi, Güzide Bakım Merkezini 5-2 galip etti.

Abdulhakimoğulları ve Kiremitçi tarafından her iki takıma da kupa verildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Engelliler Haftası Futbol Müsabakası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement