Erzurum'da Bayram Tedbirleri - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Bayram Tedbirleri

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri amacıyla tüm tedbirlerin alındığını bildirdi.

01.10.2014 09:41  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri amacıyla tüm tedbirlerin alındığını bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, halkın yoğun olarak bulunduğu noktalarda sivil personel ve özellikle güven timlerinin görevlendirildiği belirtildi.

Havaalanı, gar ve terminal gibi toplu ulaşımın sağlandığı yerlerde yolcu kapasitesi artacağından asayiş ve trafik tedbirlerinin artırıldığı kaydedilen açıklamada, şehirlerarası yollarda ve şehir içinde emniyet kemeri kullanımı ve hız aşımı ihlallerini önlemeye yönelik gerek bölge trafik gerekse şehir içi trafik ekipleri ve diğer şubelerden görevlendirilecek personellerle gerekli trafik ve güvenlik tedbirlerin alınacağı ifade edildi.

Açıklamada, Kurban Bayramı ve arife gününde vatandaşların tatil ve alışveriş amaçlı olarak ikametlerinde bulunmamaları nedeniyle güvenlik önlemleri konusunda dikkatli davranmaları gerektiğine değinilerek, "Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güven timleri ve diğer şubelerden görevlendirilen ekipler ile hırsızlık olaylarının meydana gelebileceği yerlerde gerekli dış güvenlik tedbirleri alınarak, gerekli çalışmalar yapılacaktır" denildi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Bayram Tedbirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement