Erzurum Avm'de Çocuk ve Gençler "Trafik Dedektifi" Oldu - Son Dakika
Yerel

Erzurum Avm'de Çocuk ve Gençler "Trafik Dedektifi" Oldu

Erzurum Avm\'de Çocuk ve Gençler "Trafik Dedektifi" Oldu

Bugüne kadar 81 ilde 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilinci aşılayan OPET, Trafik Dedektifleri Projesini Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Aydın, Forum Çamlık, Magnesia ve Forum Trabzon’dan sonra Erzurum AVM’ye taşıdı.

13.12.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugüne kadar 81 ilde 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilinci aşılayan OPET, Trafik Dedektifleri Projesini Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Aydın, Forum Çamlık, Magnesia ve Forum Trabzon'dan sonra Erzurum AVM'ye taşıdı. Trafik Dedektifi eğitimine katılanlar hem trafik kurallarını öğrendi hem de eğlenceli anlar yaşadı. Katılımcılar eğitimlerin yanında OPET'in marka yüzü OPEDO ile fotoğraf çektirip proje için hazırlanan dansı birlikte yaptılar.

Sosyal sorumluluk projeleri ile sektöründe fark yaratan OPET ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü), Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) işbirliği ile hayata geçirilen Trafik Dedektifleri Projesi, yeni dönemde okulların dışına da taşınıyor.

Multi Turkey ile yapılan işbirliği ile OPET, Trafik Dedektifleri projesini Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Aydın, Forum Çamlık, Magnesia ve Forum Trabzon 'tan sonra Erzurum'a taşıdı. 3-17 yaş arasındaki katılımcılar, OPET Trafik Dedektifleri alanında saat 14.00 ve 16.00'da iki seans olarak yapılan etkinliğe büyük ilgi gösterdi. İnteraktif trafik güvenliği eğitiminin ardından Trafik Dedektifi Kimlik Kartı'na sahip olan katılımcılar, OPET'in marka yüzü OPEDO ile Trafik Dedektifleri dansını gerçekleştirip fotoğraf çektirdi. Erzurum AVM'de Opet Trafik Dedektifleri eğitimleri 14 Aralık Pazar 14.00 ve 16.00 saatlerinde devam edecek.

OPET, Avrupa'da ve Türkiye'de yaygın bir ağa sahip olan; mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çeken sektör lideri Multi Turkey ile gerçekleştirdiği Trafik Dedektifleri eğitim işbirliğini, Erzurum'dan sonra 5 ile daha taşıyacak. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Avm'de Çocuk ve Gençler 'Trafik Dedektifi' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement