Ersun Yanal İstifa Etti - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal İstifa Etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal görevi bıraktı.

01.07.2015 18:16  Güncelleme: 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da yönetimle sorun yaşadığı iddia edilen Ersun Yanal görevi bıraktı.

Yanal ile Sportif Direktör Süleyman Hurma arasında, takıma katılması beklenen yeni oyuncular konusunda büyük fikir ayrılığı olduğu öne sürülmüş ve Başkan İbrahim Hacısomanoğlu'nun bu krizde Süleyman Hurma tarafına yakın olduğu, takımın yeni sezon hazırlıklarına başlamasına rağmen Ersun Yanal'ın hâlâ Trabzon'a gelmemesinin krizi daha da büyüttüğü belirtilmişti.

Ersun Yanal İstifa Etti

Son Dakika Spor Ersun Yanal İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (87)

  • fenerli06: Beter olun 11 17 Yanıtla
  • samimi: BU SENE TRABZON ŞAMPİYON!!!?????? 5 5 Yanıtla
  • ulkem : kupami isterim kupami verin.:)) 8 2 Yanıtla
  • az sonra: Trabzon sevdalıları trabzon sevdalıları kupamızı isteriz ıngaa ıngaaa hacıosmanoğlunun namus borcuymuş namus elden gitti osmanoğlu sizi hamsi kafalılar sizi artık.kırmızı kar yağınca şampiyon olur trabzon 2 7 Yanıtla
  • Cemil: Hami gelse bari 5 4 Yanıtla
  • ulkem : Trabzonun yuzkarasi haciosmanoglu 6 2 Yanıtla
  • Zulfu Yuksel: Yahu ruh hastasi bu herif ..!.. Trabzon zaten taa en bastan nasil aldi bu adami Ben hic anlamam ..! .. Komplekslerini yenememis klasik bir solcu 6 2 Yanıtla
  • kasap 28: baktıki istenen transferler kampa yetişmeyecek bıraktı.... en iyisini etti ben 31 yıllık ts liyim böyle hödük yönetim görmedim... 8 0 Yanıtla
  • Sadrettin er: Boşuna kovmadık adam olsaydı kalırdı 4 3 Yanıtla
  • Fenerbahçe1907: Hahahaaaaa 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başladı
    12:53 Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başladı

    Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası başladı. İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyona 41 ilden 94 kulüpten 928 sporcu katılıyor. Turnuvanın ilk gününde sporcular, 18 metreye ok atarak eleme atışı yaptı. Yarın yapılacak müsabakaların ardından turnuva sona erecek.

  • Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek
    12:45 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek

    Bu yıl 59.'su gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için Didim'de hazırlıklar tamamlanırken, 25 Nisan'da Didim Akbük yolu ile merkezdeki birçok cadde trafiğe kapatılacak. Tur kapsamında bisikletçiler Bodrum-Kuşadası etabı Didim'e de uğrayacak ve tur canlı olarak yayınlanacak.

  • Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı
    12:45 Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı

    Beşiktaş, gelecek sezon kadro yapılanması için çalışmalarına devam ederken, genç oyuncu Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Beşiktaş altyapısından yetişen Vardar, geçtiğimiz sezonu Moldova 1. Lig ekiplerinden Sheriff'de kiralık olarak geçirdi.

  • Bursa Bilfen Koleji Mudanya İlçe Şampiyonu Oldu
    12:34 Bursa Bilfen Koleji Mudanya İlçe Şampiyonu Oldu

    Bursa'da düzenlenen 2023-2024 öğretim yılı Futsal Küçük Erkekler turnuvasında, Bursa Bilfen Koleji Mudanya ilçe şampiyonu oldu. Bilfen, grup aşamasında rakiplerini yenerek finale yükseldi. Final müsabakasında ise Mehmet Yazıcı Ortaokulu ile karşılaşan Bilfen, penaltı atışları sonucunda galip geldi. Turnuvada Bilfen Koleji birinci, Mehmet Yazıcı Ortaokulu ikinci, Halitpaşa Ortaokulu üçüncü ve Mavi Dünya Koleji dördüncü oldu.

  • Tekirdağ'da yapılan Okul Sporları Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasında Rümeysa Keskin Türkiye Şampiyonu
    12:25 Tekirdağ'da yapılan Okul Sporları Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasında Rümeysa Keskin Türkiye Şampiyonu

    Tekirdağ'da düzenlenen Okul Sporları Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda 43 kiloda Rümeysa Keskin birinci oldu. Bingöllü sporcular ise 1 Türkiye birinciliği ve 2 Türkiye üçüncülüğü elde etti.

  • DPÜ'de 2023-2024 Akademik Yılında Spor Turnuvaları Düzenlenecek
    12:18 DPÜ'de 2023-2024 Akademik Yılında Spor Turnuvaları Düzenlenecek

    Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), 2023-2024 Akademik Yılı'nın son 6 haftasında futbol, basketbol ve voleybol dallarında 6 farklı turnuva düzenleyecek. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin 50. yılını kutlayacak olan İktisadi ve İdari Bilimler Topluluğu, futbol turnuvasıyla etkinliklere başlayacak. Ayrıca, Yaşayan Arapça Topluluğu ve Matematik, Bilim ve Eğitim Topluluğu da spor etkinlikleri düzenleyecek. Mühendislik Fakültesi ise futbol, basketbol ve voleybol turnuvalarına ev sahipliği yapacak.

  • Türkiye Triatlon Elitler Türkiye Şampiyonası Sprint Mesafe Yarışı
    12:02 Türkiye Triatlon Elitler Türkiye Şampiyonası Sprint Mesafe Yarışı

    Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) ile Mersin Yenişehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen organizasyon kapsamında gerçekleştirilen ilk yarışta 2'si kadın 10 sporcu mücadele etti. Sporcular ilk olarak Fenerbahçe Meydanı'ndan denize girip 750 metre yüzdü. Parkuru tamamlayan atletler, değişim istasyonunda bisiklete binip, Arkeoloji Müzesi ile Mersin Marina kavşağı arasında 3 tur halinde 20 kilometre bisiklet sürdü. Etabı bitiren yarışmacılar, 5 kilometre koşarak yarışı tamamladı. Yarış sonunda erkeklerde Emir Arıcı birinci olurken, Burak Çağdaş ikinci, Burçak Özer ise üçüncülüğü elde etti. Kadınlarda ise Özlenen İpek Günad ilk sırayı, İlkim Ardıç da ikinci sırayı aldı. Birinci olan Emir Arıcı, sezonu Mersin'de açmanın güzel bir duyduğu olduğunu dile getirerek, 'Parkur çok zevkliydi. Şampiyon olduğum için mutluyum' dedi. Özlenen İpek Günad ise parkurun zor olduğunu ifade ederek, 'Deniz de biraz dalgalıydı ama koşu gayet güzeldi' diye konuştu. Yarışmaya Sakarya'dan katılan ve triatlona 6 ay önce başlayan Emirhan Muhammed Kaymakçı, son sırada gelmesine rağmen bitiş çizgisine ulaştı. Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Kaymakçı, ilk triatlon yarışını tamamladığı için mutlu olduğunu söyledi. İlk yarışının keyifli geçtiğini belirten Kaymakçı, 'Bu spora 6 ay önce başladım ve bu benim ilk triatlon yarışım. İlk yarışımı da çok keyifli geçirdim. Bu sporu yaptığım için çok mutluyum' şeklinde konuştu. Sağlıklı bir yaşam için triatlonu seçtiğini dile getiren Emirhan Muhammed Kaymakçı, 'Bir gün evde yatıyordum. Artık bir şeyler yapmak istediğimi fark ettim ve boş zamanımı değerlendirmek istedim. Başladığımda hiçbir amacım yoktu. Sonrada inanılmaz keyif aldım ve şu an bu noktadayım' ifadelerini kullandı.


Advertisement