Ermenekli Madencilere Gebe Düveden Sonra El Traktörleride Verildi - Son Dakika
Yerel

Ermenekli Madencilere Gebe Düveden Sonra El Traktörleride Verildi

Ermenekli Madencilere Gebe Düveden Sonra El Traktörleride Verildi

Karaman’ın Ermenek ilçesinde geçen yıl 28 Ekim’de meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden 18 madencinin aileleri ile bölgede işsiz kalan 157 madenciye verilen düvelerden sonra el traktörleri de dağıtıldı.

16.04.2015 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçen yıl 28 Ekim'de meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden 18 madencinin aileleri ile bölgede işsiz kalan 157 madenciye verilen düvelerden sonra el traktörleri de dağıtıldı.

Konuyla ilgili olarak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, daha önce yerinde yapılan talep tespitleri ve Karaman Valiliğince oluşturulan değerlendirme komisyonunun kararına göre Ermenek ve çevre köylerinden 13 kişiye, Güneyyurt ve çevre köylerinden 76 kişiye olmak üzere toplam 89 adet bahçe el traktörünün dağıtımı İl Müdürlüğümüz, İl Özel İdaresi ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleştirilmiştir. Önümüzdeki günlerde ise 3 kişiye 63 baş küçükbaş hayvan, 3 kişiye 30 adet arılı kovan dağıtımı yapılacak olup, birer kişiye de meyve bahçesi kurulumu, mevcut bahçesinin telle çevrilmesi ve gübre temini gerçekleştirilecektir" denildi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ermenekli Madencilere Gebe Düveden Sonra El Traktörleride Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement