Ermenek'te "Yaşam İçin, Doğa İçin Temiz Enerji" Projesi - Son Dakika
Yerel

Ermenek'te "Yaşam İçin, Doğa İçin Temiz Enerji" Projesi

Ermenek Belediyesi'nin, "Yaşam için, doğa için temiz enerji" projesi Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından onaylanarak, mali destek almaya hak kazandı.

21.07.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermenek Belediyesi'nin, "Yaşam için, doğa için temiz enerji" projesi Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) tarafından onaylanarak, mali destek almaya hak kazandı.

Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, yaptığı yazılı açıklamada, projenin kabül protokolünü MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman ile birlikte imzaladıklarını belirtti.

Projenin tek başına belediyenin altından kalkamayacağı büyüklükte bir proje olduğunu ifade eden Sözkesen, şunları kayldettli:

"Proje Bezciler Atık Su Arıtma Tesisi, Çatak Atık Su Arıtma Tesisi, Turkuaz Baraj Gölü Yürüyüş yolu, Ermenek Turkuaz Mesire Yeri ve Ermenek Karalar Mahallesindeki evlerin güneş enerjisinden üratilen elektrik ile aydınlatılmasını kapsamakta. Bu projelerimizle hem belediyemizin elektrik harcaması maliyetlerini azaltacağız, hem de Ermenek'te turizmin  canlanmasına katkı sağlayacağız, İlçemizin görsel anlamda cazibesi artacak. Şimdiden ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ermenek'te 'Yaşam İçin, Doğa İçin Temiz Enerji' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement