Ermenek'te "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Ermenek'te "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" Düzenlenecek

Mevlana Kalkınma Ajansı ve Ermenek Belediyesi İşbirliği ile Karaman Ermenek'te "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" düzenlenecek.

14.10.2014 16:54  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mevlana Kalkınma Ajansı(MEVKA) ve Ermenek Belediyesi İşbirliği ile Ermenek'te "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" düzenlenecek.

Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, yaptığı yazılı açıkamada, ilçede girişimcilik kültürünün geliştirilmesi ve yeni girişimlerin desteklenmesi amacına yönelik olarak KOSGEB ile işbirliği yapılarak "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" protokolü imzalandığını belirtti.

Bu sayede, ilçeye yeni girişimcilerin kazandırılmasının yanı sıra, girişimci olmayı düşünen ancak bu konuda destek gereksinimi duyan potansiyel girişimcilere de imkan sunulması düşünüldüğünü ifade eden Sözkesen, şunları kaydetti:

"Girişimci adaylarının sadece maddi açından değil, eğitim noktasında da destekleniyor olması da programın önemli yanlarından birisidir. Yapılacak eğitimlerin ardından katılımcılara sertifikaları verilecek. Sertifika almaya hak kazanan adaylar, KOSGEB girişimcilik destekleri ile 30 bin liraya varan hibe desteği ile 70 bin liraya varan faizsiz kredi imkanlarından yararlanabilecekler. Başvurular 02 - 22 Ekim tarihleri arasında Ermenek Belediyesi'ne yapılacak. Kurs ise 24 Ekim tarihine başlayıp 16 Kasım tarihinde sona erecek." - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ermenek'te 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement