Ermenek'te Kar Yağışı - Son Dakika
Güncel

Ermenek'te Kar Yağışı

Ermenek\'te Kar Yağışı

İşçilerin mahsur kaldığı Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağı çevresinde yoğun kar yağışı gözleniyor.

25.11.2014 12:54  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermenek'te işçilerin mahsur kaldığı maden ocağı bölgesinde yoğun kar yağışı gözleniyor. Arama kurtarma çalışmaları kar yağışına rağmen aralıksız sürdürülüyor.

Ermenek ilçesinde sabah saatlerinden itibaren kar yağışı başladı. Sıcaklık  sıfırın altında 1 derece ölçülüyor. Yoğun kar yağışına rağmen maden sahasında çalışmalar sürdürülüyor.

Desandre kısmında moloz ve pasanın çıkarıldığı bölümün üstü kapalı olduğu için işçiler yağıştan etkilenmiyor.

Madende mahsur kalan 8 işçinin yakınlarından bazıları da yoğun kar yağışına rağmen, misafir edildikleri Türk Kızılayı'ndaki çadırda bekleyişlerini sürdürüyor. - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ermenek'te Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    14:26 Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, bir iş yerinden çıkış yaptığı sırada durdurulan H.Ö.'nün üzerinde, işyerinde ve evinde yapılan aramalarda uyuşturucu, uyuşturucu hap, hassas terazi ve silah fişeği ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı.

  • Malatya'da motosiklet kazası: Sürücü ve eşi yaralandı
    14:26 Malatya'da motosiklet kazası: Sürücü ve eşi yaralandı

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücü ve eşi yaralandı. Motosiklete ayağı sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Kazada hafif yaralanan sürücünün eşi ise sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, YTB heyetiyle görüştü
    14:25 KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, YTB heyetiyle görüştü

    Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) heyetiyle bir araya geldi. Rektör Çuvalcı, uluslararası öğrencilerin eğitim ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik iş birliklerine açık olduklarını belirtti. Görüşmede, uluslararası öğrencilerin akademik ve sosyal hayata entegrasyonunu güçlendirmeye yönelik çalışmalar ele alındı.

  • Marmaris'te Fırtına ve Yağışlar Etkisini Gösterdi
    14:25 Marmaris'te Fırtına ve Yağışlar Etkisini Gösterdi

    Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün tahmin ve uyarıları doğrultusunda Marmaris ilçesinde beklenen fırtına ve yağışlar etkisini gösterdi. Şiddetli fırtına nedeniyle ağaç devrilmeleri ve çatı uçmaları yaşanırken, Nisan yağmurları da gün boyu devam etti. Vatandaşlar ise 20 derece sıcaklıkta sahil kenarlarında yürüyüşlerine devam etti.

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları yarın yapılacak
    14:24 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları yarın yapılacak

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları Bilecik'te yapılacak. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi ve katılımcılar organizasyon hakkında bilgilendirildi. Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yarışların gerçekleştirileceği parkurun 25 günde oluşturulduğunu belirtti. Türkiye'deki 12. enduro alanı olan parkurun kalıcı bir etkinlik alanı olarak kullanılması hedefleniyor. Yarışlara 195 kayıt yapıldı ve bu, son yılların rekor sayısı olarak kaydedildi.

  • Erzincan'da maden kazasında hayatını kaybeden işçinin cenazesi toprağa verildi
    14:23 Erzincan'da maden kazasında hayatını kaybeden işçinin cenazesi toprağa verildi

    Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçi Adnan Keklik'in cenazesi toprağa verildi. Cenaze törenine bakanlar, yetkililer ve vatandaşlar katıldı. Kazada kaybolan diğer işçilerin arama çalışmaları ise devam ediyor.

  • Kırklareli'nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu
    14:21 Kırklareli'nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu

    Kırklareli'nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi binada çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangında can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldi.

  • Kars'ta Sobadan Sızan Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Kişi Hayatını Kaybetti
    14:20 Kars'ta Sobadan Sızan Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Kişi Hayatını Kaybetti

    Kars'ın Yusufpaşa Mahallesi'nde müstakil evinde yalnız yaşayan M.E, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yakınları, M.E'den haber alamayınca adrese gitti ve hareketsiz halde buldu. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek M.E'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenaze otopsi için Kars Harakani Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

  • Bodrum Belediyesi Sağanak Yağışlara Karşı Çalışmalarını Sürdürüyor
    14:20 Bodrum Belediyesi Sağanak Yağışlara Karşı Çalışmalarını Sürdürüyor

    Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum Yarımadası genelinde etkili olan sağanak yağışlarda oluşabilecek olumsuzlukları engellemek adına sahada çalışmalar gerçekleştiriyor. Ekipler, mazgallarda ve dere yataklarında temizlik çalışmaları yaparak su akışını sağlıyor ve taşmalara engel oluyor. Zabıta ekipleri ise risk taşıyan bölgeleri tespit ederek ilgili birimlere aktarıyor. Bodrum Belediyesi, diğer kurumlarla koordineli şekilde çalışarak kanal açma ve müdahale işlemlerini gerçekleştiriyor.

  • Çeşme Kaymakamlığı, Hayatın Anlamı Kitap Projesi kapsamında mekan okuma etkinliği düzenledi
    14:19 Çeşme Kaymakamlığı, Hayatın Anlamı Kitap Projesi kapsamında mekan okuma etkinliği düzenledi

    Çeşme Kaymakamlığı tarafından yürütülen 'Hayatın Anlamı Kitap Projesi' kapsamında, Alaçatı yer değirmenlerinde mekan okuma etkinliği gerçekleştirildi. Kaymakam Mehmet Maraşlı, proje koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, 15 Eylül Mustafa Çapkan İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerinin katıldığı etkinlikte, vatandaşlar da kitap okuyarak eşlik etti.

  • Siirt'te Turizm Haftası'nda yamaç paraşütü heyecanı yaşandı
    14:18 Siirt'te Turizm Haftası'nda yamaç paraşütü heyecanı yaşandı

    Siirt'te Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Botan Vadisi Milli Parkı'nda yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi. Siirt Gençlik ve Spor Kulübü pilotları ve Erasmus Değişim Programı kapsamında gelen gençlerin katıldığı etkinlikte, pilotlar yamaçtan havalanarak hedefe inmeye çalıştı. Siirt'in doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, pilotlar ve doğaseverler bir araya geldi.


Advertisement