Ermenek'e Yüzen Havuz - Son Dakika
Yerel

Ermenek'e Yüzen Havuz

Ermenek\'e Yüzen Havuz

Karaman’ın Ermenek ilçesinde baraj gölü üzerine MEVKA, Taşeli Bölgesi Su Sporları ve Doğa Turizmi projesi kapsamında yarı olimpik yüzer yüzme havuzu yapımına başladı.

29.07.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Ermenek ilçesinde baraj gölü üzerine MEVKA, Taşeli Bölgesi Su Sporları ve Doğa Turizmi projesi kapsamında yarı olimpik yüzer yüzme havuzu yapımına başladı.

Yapılan havuz ile ilgili açıklamada bulunan Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, "Deniz bulunmayan Ermenek'te Akdeniz kıyılarını aratmayacak bir projeye imza atıyoruz. Taşeli Bölgesi Su Sporları ve Doğa Turizmi Projesi kapsamında yaptırdığımız ve 386 bin liraya mal olan yarı olimpik yüzer yüzme havuzu 12,5x25x1,40/ 1,60 metre ebatlarında bir yetişkin, 5x12,5x0,80 metre ebatlarında bir çocuk havuzu ve 2,5x5,0x0,40 metre güneşlenme platformundan oluşmaktadır. Bu güzel havuzun yanında iskele -marina çalışmalarımızda vardır. Ayrıca 4,5 kilometrelik sahil yolumuzun 1. Kilometresinin alt yapısı tamamlandı. Bu ve benzeri projelerle ilçemizi her türlü sosyal, turistik ve sportif etkinliklere açık hale getireceğiz" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ermenek'e Yüzen Havuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement