Erkek Vekiller, Kadın Vekilin Paltosunu Koklayıp İç Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Erkek Vekiller, Kadın Vekilin Paltosunu Koklayıp İç Geçirdi

Yunan parlamentosunda iki Yunan milletvekilinin, kadın vekilin paltosunu koklarken görüntülenmesi ülkede büyük yankı uyandırdı.

24.12.2014 16:00  Güncelleme: 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunan Parlamentosu'nda dün yapılan ikinci tur oylamada da cumhurbaşkanı seçilemedi. Oylamalarda en çok konuşulan olay ise iki Yunan milletvekilinin, bir kadın vekilin paltosunu koklarken görüntülenmesi oldu. Paltosu koklanan Rahil Makri, "Adamlar salak" yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı için tek aday olan Stavros Dimas en az 200 oyun gerektiği ikinci turda 168 oy aldı. 180 oyun gerektiği 29 Aralık'taki üçüncü ve son turda da cumhurbaşkanı seçilemezse Şubat ayı başında erken seçim yapılacak. Üç yüz sandalyeli parlamentoda, üçüncü ve son turda aranan oy sayısı ise 180. İlk tur oylaması yapılırken yaşanan bir olayın görüntüleri ise yeni ortaya çıktı. Sol eğilimli bağımsız milletvekilleri Petros Tatsopulos ile Grigoris Psarianos'un, aşırı sağ eğilimli bağımsız milletvekili Rahil Makri'nin koltuğunda bıraktığı paltoyu alıp kokladığı görüldü.

"ADİCE DAVRANMIŞ"

Ana muhalefetteki Sol Koalisyon'un (SYRİZA) yayın organı Avgi gazetesi bir süre öncesine kadar bu partinin milletvekilleri olan Tatsopulos ve Psarianos için, "Parlamentoda cinsel ayırım yaptılar. Adice davranış" diye yazdı.

"Böyle bir şey için IŞİD bile bizi yargılamazdı" esprisi yapan Tatsopulas ise olayı şöyle anlattı: "Milletvekili Rahil Makri'nin paltosunu milletvekili Psarianos yanıma oturabilsin diye koltuktan almak istedim. Psarianos da önce kokladı sonra Rahil'e hangi parfümü kullandığını sordu. Hepsi bu."

"ADAMLAR SALAK"

İki milletvekilinin paltosunu koklarken çekilmiş fotoğraflarını gören Makri ise "Adamlar salak. Ben de salaklarla uğraşmam" diye konuştu. Bu arada dünkü oylamaya cezaevinde tutuklu bulunan Neo-Nazi Altın Şafak partisinin lideri Nikos Mihaliolakos ve altı milletvekili de savcılığın özel izniyle sıkı polis koruması eşliğinde parlamentoya getirilerek oy kullandı.

Erkek Vekiller, Kadın Vekilin Paltosunu Koklayıp İç Geçirdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erkek Vekiller, Kadın Vekilin Paltosunu Koklayıp İç Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • berfin kar tanesi: ben bu kadından daha güzel ve alımlıyımdır 17 29 Yanıtla BERFİN KARTANESİ: GERİ ZEKALI İSTER İNAN İSTER İNANMA. ÇOK GÜZEL VE ALIMLIYIM İŞTE. MERAK EDERSEN AÇ FC YE BAK 11 12 cemil: onu bırakta başkası söylesin sana 6 3 doğrucu kamil: Alımlı olabilirsin ama geri zekalı olduğundan şüphesiz yok. 1 1
  • sivridil: adam hatunu kokusundan tanıyor 14 4 Yanıtla
  • GİRESUN: böyle kadının sadece paltosunu koklamakla kalmışlarsa aslında az bile yapmışlar. salak koklayanmı koklatanmı tartışmaya açık. 7 6 Yanıtla
  • melo: buna yunan demişsiniz ama bu bildiğin rus :) 7 5 Yanıtla
  • SERDAR: KAFAYI YEMİŞ BUNLAR :) 10 2 Yanıtla
  • ÖZTÜRK: Helal be size bunu da CHP ye bağladınız ya. Öküzlük parayla değil ki. CHP her olayda ağzınızda ne yaptı o koca ağzınıza veya uygunsuz bir yerde mi yakaladınız? AKP li vekillerin hepsi çift Hanımlı metreslik sizde gelenek. 0 11 Yanıtla
  • misafir: işte yıllarca biz avrupa avrupa diye kadının tabiriyle bu salakların bize ne ev ödevi vereceğini bekledik durduk, bu anadolu ve mezopotamya medeniyetinin evlatlarına yakışırmıydı? 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Ziyaret Etti
    15:36 Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Ziyaret Etti

    Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret ederek, ikinci dönemde de birçok önemli projenin hayata geçirileceğini belirtti.

  • Afyonkarahisar'da Kuraklık Nedeniyle Yağmur Duası ve İmece Yemeği
    15:35 Afyonkarahisar'da Kuraklık Nedeniyle Yağmur Duası ve İmece Yemeği

    Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine bağlı Özburun beldesinde yaklaşık 100 kişi, kurak geçen havalardan dolayı yağmur duasına çıktı. Yağmur duasının ardından köylüler, imece usulüyle 51 koyun kestirip yaklaşık 4 bin kişilik yemek dağıttı. Vatandaşlar, yağmur yağması için yapılan etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

  • UNICEF, Adana'da depremden etkilenenlere adli yardım tırını Türkiye Barolar Birliği'ne teslim etti
    15:35 UNICEF, Adana'da depremden etkilenenlere adli yardım tırını Türkiye Barolar Birliği'ne teslim etti

    UNICEF tarafından depremden etkilenen çocuklara ve bakım verenlere hukuki yardım ve destekte bulunmak amacıyla hazırlanan 'YASA' adlı yardım tırı, Adana'da düzenlenen törenle Türkiye Barolar Birliği'ne teslim edildi. Tırda, avukatların doğrudan çocuklarla ve bakım verenlerle görüşebileceği odalar, toplantı odası, bilgisayarlar, televizyonlar, yardımcı personelleri için ayrılan alanlar, duşa kabinler ve engelleri rampalarına kadar her şey düşünülmüş. Bu tır sayesinde avukatlar, depremzedelere doğrudan ulaşarak adli yardım sağlayabilecekler.

  • Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen kan bağış kampanyası büyük ilgi gördü
    15:35 Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen kan bağış kampanyası büyük ilgi gördü

    Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kızılay Adıyaman Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağış kampanyasına vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi. Bir gün sürecek olan etkinlikte 150 ünite kan toplanması hedeflenirken, kan bağışının insan sağlığına iyi geldiği ve hayat kurtardığı vurgulandı. Kan bağışında bulunan vatandaşlar ise mutluluklarını dile getirdi.

  • Ödemiş'te kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 bekçi hayatını kaybetti
    15:34 Ödemiş'te kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 bekçi hayatını kaybetti

    İzmir'in Ödemiş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Cezmi Yeniay yönetimindeki motosiklet ile M.Z. yönetimindeki kamyon çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü olan bekçi Cezmi Yeniay hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yeniay'ın, Ödemiş Emniyet Müdürlüğü'nde bekçi olarak görev yaptığı ve eşinin hamile olduğu belirtildi. Kamyonet sürücüsü M.Z. ise gözaltına alındı.

  • Keban Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Toplantısı Yapıldı
    15:34 Keban Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Toplantısı Yapıldı

    Keban Kaymakamı Furkan Atalık başkanlığında gerçekleştirilen Keban Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 yılı 1. olağan toplantısına, İl Genel Meclisi üyeleri, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve 30 köy muhtarı katıldı. Toplantıda, 2023 yılı gelir ve giderleri oylanarak kabul edildi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği üye seçimi gerçekleştirildi. Kaymakam Atalık, köylerin sorunlarının çözümü için daha fazla çalışacaklarını belirterek, yeni seçilen üyeleri tebrik etti.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.


Advertisement