Erkek Çocuğuna Tecavüz Etmek İsteyen Zanlıya Polis Baskını - Son Dakika
Güncel

Erkek Çocuğuna Tecavüz Etmek İsteyen Zanlıya Polis Baskını

Mersin'de,13 yaşındaki erkek çocuğuna portakal bahçesinde tecavüz etmeye çalışan zanlıyı, mahallenin ihbarı yakalattı. Zanlı, geçen ay da bir erkek çocuğuna tecavüz etmiş.

06.03.2015 11:34  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de, 13 yaşındaki erkek çocuğunu kaçırarak bir portakal bahçesinde tecavüz etmeye çalışan zanlı, polisin yoğun çalışması sonucu yakalandı. Zanlının, geçen ay yine bir erkek çocuğuna tecavüz ettiği ortaya çıktı.

BIÇAK TEHDİDİYLE PORTAKAL BAHÇESİNE GÖTÜRÜLDÜ

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Akdeniz ilçesi Çilek mahallesinde meydana geldi. Evinin yakınlarında oyun oynayan 13 yaşındaki erkek çocuğu A.K., yanına gelen bir genç tarafından bıçak tehdidi ile zorla yakındaki bir portakal bahçesine götürüldü.

DURUMU FARK EDEN MAHALLELİ POLİSİ ARADI, ZANLI YAKALANDI

Çocuğun kaçırıldığını gören mahalleli, durumu önce ailesine ardından polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Portakal bahçesini kuşatan polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için yoğun çaba harcadı. Arama çalışmaları sürdüğü sırada önce bir fırsatını bulup zanlının elinden kurtulan çocuk bulundu, ardından bahçenin içerisinde kaçmaya çalışan zanlı Yunus T. (22) yakalandı.

GAZETECİLERİN SORUSUNA CEVAP: SANA NE

Yoğun güvenlik önlemleri altında emniyet müdürlüğüne getirilen şüpheli, gazetecilerin, 'Erkek çocuğunu neden kaçırdın?' sorusuna, "Sana ne" diye yanıt verdi. Ruhsatsız silah bulundurmak suçundan sabıkası bulunan zanlının, emniyetteki ifadesinde, suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞ

Bu arada, olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, şüphelinin, geçen ay yine bir erkek çocuğuna tecavüz ettiği ortaya çıktı. 19 Şubat tarihinde meydana gelen olayın mağduru olan erkek çocuğunun zanlıyı teşhis ettiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Erkek Çocuğuna Tecavüz Etmek İsteyen Zanlıya Polis Baskını
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erkek Çocuğuna Tecavüz Etmek İsteyen Zanlıya Polis Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • alemdar: Bu siztem varken bu gibi serefsizler daha cok cirit atacak bunlari diri diri yakacaksinki ibret olsun 25 0 Yanıtla
  • anne: ateşlerde yan inşallah cayır cayır bağıra bağıra geber, içerde inşallah sana aynısını yaparlar siz araya verin diye mi doğurduk büyüttük biz çocuklarımızı şerefsiz insanlıktan nasibini almamış yaratık o çocuklara ettiğinin bin katını çek inşallah kurban olduğum rabbim sana en ağır cezayı versin 24 0 Yanıtla
  • Ayyıldız: Türk değil o kürt mersin adana herkez kürt lanet olası pislikler 7 17 Yanıtla
  • hamdi: bu serefsizin yuzunu gosterinki butun turkiye tanısın 18 0 Yanıtla
  • ali ercan: arkadş artık yeter ya bu kadar şerefsizlige nezamana kadar tamul edecegiz 18 0 Yanıtla
  • GALAXY: sözde muhafazakar bir oterite var ama sapıklık rekor düzeyde kanunlar gerekli cezayı vermiyor bırakın halk versin böyle pisliklerin ölmesi şart 17 0 Yanıtla
  • mert türk: Bu kitapsız, şerefsizi polise ihbar etmek yerine orda linç etmeyen halka yazık. . bu kitapsızı bu it herifi allah aşkına cezaevindekiler gereken cezayı versinler. . allah belanı versin. . devlet artık idam, ı ve çok ağır cezaları insan haklarını diye getirmiyorda bu mağdur olan insanların insan hakları ne olacak. . yada bırakın halk gerekeni yapsın. . 15 0 Yanıtla
  • zeynep: Korkuyorum artık çocuklarımı sokağa çıkarmaya ne hale geldik nasıl böyle pislik insanlarla yaşıyoruz idam olmadıkça Türkiye düzelmez böyle pislikleri hadım edip asacaksın adalet budur. . . . 12 1 Yanıtla
  • mustafa: bazı salak youmcular bile bu pislikleri kürt ve türk olarak adlandırabiliyor. . bunu yapan pisliktir ne olursa olsun. . 12 0 Yanıtla
  • kardelen: Allah senin gibi pislikleri yok etsin 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • 9 günlük tatilde Antalya'nın antik liman ve kentlerine yoğun ilgi
    12:10 9 günlük tatilde Antalya'nın antik liman ve kentlerine yoğun ilgi

    Türkiye turizminin önemli merkezlerinden Antalya'da Ramazan Bayramı'nda her şey dahil oteller dolup taşarken, çevresinde bulunan antik kentlere de yoğun ilgi gösteriliyor. Antalya'nın antik limanlarından Olympos, Phaselis, Aspendos ve Side ise yerli ve yabancı turistlerin gözdesi. 9 günlük tatilde yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret ettiği antik kentler, doğa ve tarihi bir arada barındırdığı güzelliklerle turistleri cezbetmeye devam ediyor.

  • Tokat'ta Depremden Etkilenenlere Psikososyal Destek
    12:10 Tokat'ta Depremden Etkilenenlere Psikososyal Destek

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından oluşturulan psikososyal destek ekipleri, Tokat'ta meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlara gece boyunca destek sağladı. Ekipler, depremzedelere görüşmeler yaparak psikososyal destek verdi ve geceyi dışarıda geçirmek zorunda kalanları misafirhanelere yönlendirdi. Çalışmaların bugün de devam edeceği belirtildi.

  • Şanlıurfa'da kanalizasyon çalışması sırasında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti
    12:10 Şanlıurfa'da kanalizasyon çalışması sırasında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

    Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Yavuz Selim Mahallesi'nde kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçük sonucu işçilerden Mehmet Sinan Kubat (33) toprak altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine itfaiye, sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kubat'ın cesedi ekipler tarafından çıkarıldıktan sonra hayatını kaybettiği belirlendi.

  • Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, gelecek kuşakların sağlıklı besin bulamayacağını söyledi
    12:10 Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, gelecek kuşakların sağlıklı besin bulamayacağını söyledi

    Nilüfer ilçesinin, Türkiye'nin en hızlı gelişen bölgelerinin ilk sırasında yer aldığını ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, sorunlara ortak akılla çözüm üretilmezse gelecek kuşakların sağlıklı besin bile bulamayacağını söyledi.

  • Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor
    12:09 Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor

    TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlıklarını sürdürürken, maçın oynanacağı stadyumda da hazırlıklar tamamlandı. Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atan Amedspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Iğdır FK maçına büyük bir kararlılıkla hazırlanıyor. Stadyumun kapasitesi olan 33 bin kişinin tamamının maça gelmesi beklenirken, taraftarlardan sahaya zarar verilmemesi ve stadyumu korumaları konusunda özellikle hassasiyet göstermeleri isteniyor.

  • Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği 2023 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
    12:09 Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği 2023 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

    Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Gaziantep'in halı sektörünün lokomotifi olduklarını belirterek, sektörün birlik ve beraberlik içinde hareket ederek yeni başarı öyküleri yazması gerektiğini söyledi. Genel kurulda, 2023 yılı yönetim kurulu ve denetim çalışma raporu oy birliği ile kabul edildi. Birliğin 2023 yılı Türkiye geneli halı sektörü ihracatı içerisindeki payı yüzde 67,3 oldu. Halı ihracatının en fazla yapıldığı ülke ise Birleşik Devletler oldu.

  • İnegöl'deki Mobilya Fabrikasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    12:09 İnegöl'deki Mobilya Fabrikasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir mobilya fabrikasında çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • İzmir'de 8 yaşındaki çocuk, yumurtalık tümörü ameliyatıyla sağlığına kavuştu
    12:08 İzmir'de 8 yaşındaki çocuk, yumurtalık tümörü ameliyatıyla sağlığına kavuştu

    İzmir'de karın ağrısı ve kusma şikayetiyle hastaneye giden 8 yaşındaki çocuğun sol yumurtalığında tümör tespit edildi. Robotik cerrahi teknolojisiyle gerçekleştirilen ameliyat sonucunda çocuğun vücudundaki tümör alındı ve sağlığına kavuştu. Robotik cerrahi teknolojisi, çocuklarda da kullanılan bir yöntemdir ve hassas bir şekilde çalışmayı sağlar.


Advertisement