Erhan Çelik, Gülben Ergen ile Resmi Nikaha Yanaşmıyor - Son Dakika
Magazin

Erhan Çelik, Gülben Ergen ile Resmi Nikaha Yanaşmıyor

Yaz aylarında Bodrum'da nikah masasına oturmaları beklenen çiftten Erhan Çelik'in şimdilik resmi nikah yerine imam nikahı yapmak istediği iddia edildi.

16.09.2014 08:10  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gülben Ergen'in sevgilisinin şimdilik resmi nikaha yanaşmadığı konuşuluyor. Ergen "Sizin nikah ne zaman?" sorusuna "Hayırlısı" dedi. Ayrıca Ergen'in sevgilisinin minik oğlu Kayra'yla arasının da çok iyi olduğu öğrenildi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Gülben Ergen, 'kız evladım' dediği asistanı Nilay Ateş'i pazar günü gözyaşları içinde evlendirdi. Ateş'in geçen yaz nişanlandığı Ferhat Güvenir'le Şişli Evlendirme Dairesi'ndeki nikahında şahitlik yapan Ergen, evlilik cüzdanını verdikten sonra gözyaşlarını tutamadı.

NİKAHA OĞULLARI ile GİTTİ

Şarkıcı, nikaha takım elbise giydirdiği oğulları Atlas, Güney ve Ares'le gitti. Ergen'in oğulları nikahta nedimelik yaptı ve gelinin duvağını taşıdı. Duygulu anlar yaşayan şarkıcı, nikah anında nikah memurunun "Şahitlik ediyor musunuz?" sorusuna avazı çıktığı kadar çığlık atarak "Evet" yanıtını verdi.

GÜLBEN DÜĞÜNDE HALAY ÇEKTİ

Masaya atlayan minik oğulları Ateş'e yüzük taktı. Gecede Holiday Inn Oteli'nde bir kez daha geniş katılımlı özel bir davetle yeniden nikah kıyıldı. Eline bir ara davul alıp çalan Ergen, düğüne daha sonra katılan yakın arkadaşı Nihat Odabaşı'yla halay çekti. Ergen'e gazeteciler "Sizin nikah ne zaman?" diye sordu. Şarkıcı "Hayırlısı" yanıtı vererek kafaları karıştırdı.

Erhan Çelik, Gülben Ergen ile Resmi Nikaha Yanaşmıyor
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Erhan Çelik, Gülben Ergen ile Resmi Nikaha Yanaşmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • GÜRKAN GÜR: VAH VAH NE YAZIK. . . . BİZE NE KARDEŞİM BUNLARDAN KİM BUNLAR :p 69 3 Yanıtla
  • hakan: resmi nikah yok umreye gidiyorlar elele nasıl iş la tabiki yeni TÜRKİYE SOSYETESİ VE ENKIROMENİ 46 2 Yanıtla
  • engelli: dinimiz zaten normal nikaha karşıdır, osmanlı sultanlarıda normal nikah yapmamıştır, ufak bir dini nikah yeter muta tarzı, zaten onuda yapmışlardır 5 20 Yanıtla ENGELSİZ: En büyük engel beyin engelli olmak, Allah akıl fikir versin. 0 0
  • KAHRAMAN KADINLAR: HİÇ SIRADAN AHMET2E MEHMET' E DE GİTMEZLER. . . NERDE PROGRAM KAPACAK ADAM VAR ONLARI BULURLAR, GERÇİ AHMET' LE MEHMET NE YAPSIN ERGEN'İ O DA TARTIŞILIR YA:) 19 1 Yanıtla
  • OOOOO: YA BU KADIN BU YOBAZDA NE BULDU ANLAMADIM. 0 6 Yanıtla

Advertisement