Ergani Takımları Lige Hazır - Son Dakika
Spor

Ergani Takımları Lige Hazır

Ergani Takımları Lige Hazır

Diyarbakır Süper Ametör Lig ekiplerinden Erganispor ile Ergani Gençlerbiliği bir haftalık Mersin Erdemli kamp çalışmalarını tamamlayıp kente döndü.

29.09.2015 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Süper Ametör Lig ekiplerinden Erganispor ile Ergani Gençlerbiliği bir haftalık Mersin Erdemli kamp çalışmalarını tamamlayıp kente döndü.

İki takım bir arada çalıştı

Erganispor kulüp başkanı Ekrem Senvar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Mersin'de çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Her iki takımımız sorumlu antrenörümüz Mehmet Kanat nezaretinde bir arada çalıştılar. Kamp boyunca kondisyon ve kuvvete dayalı çalıştık. 10 Ekim'de başlayacak lig için kalan çalışmalarımızı Ergani ilçemizdeki tesislerimizde sürdüreceğiz. Bu tarihe kadar lige hazır olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kaymakam ve eski başkana teşekkür

Kampın son gününde eski kulüp başkanları Mehmet Cemal Dolu ile ilçe kaymakamı Eşref Yonsuz'un kendilerini ziyaret ettiğini anlatan Senvar, "Eski kulüp başkanımız Cemal Bey ile kaymakamımız Eşref Bey bizleri kampta ziyaret ederek onurlandırdılar. Kaymakam Bey, maddi ve manevi olarak Ergani amatör lig takımlarına olan desteklerini sürdürecekletrini söyledi. Bu bizi mutlu etti. Bu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hedefleri şampiyonluk

Erganispor'u da bu sezon Bölgesel Amatör Lig'e çıkartmak için de ellerinden geleni yapacaklarına işaret eden Senvar, sözlerini şöyle tamamladı:

"Erganispor bulunması gereken yerde değildir. Bu sezon öncelikli hedefimiz şampiyonluk olacak. Bu amaç ve hedef çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Ergani Takımları Lige Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement