Ergani'de İki Caddede Park Yasağı Uygulanacak - Son Dakika
Yerel

Ergani'de İki Caddede Park Yasağı Uygulanacak

Ergani\'de İki Caddede Park Yasağı Uygulanacak

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde iki caddeye park yasağı uygulanmasına karar verildi.

05.11.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde iki caddeye park yasağı uygulanmasına karar verildi.

Ergani İlçe Trafik Komisyonu, Kaymakam Eşref Yonsuz'un başkanlığında toplandı. Kaymakamlık makamında düzenlenen toplantıya, Ergani Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Palaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cahit Erdur, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Ağa Karaoğlan ve Trafik Komiseri Battal Saraçoğlu katıldı.

İKİ CADDEDE PARK YASAĞI KARARI ALINDI

Daha önce alınan kararların uygulanması ve bazı ilave kararlar alındığı toplantıda, Milli Egemenlik ve Ziya Gökalp Caddelerinde park yasağı uygulamasına geçileceği bildirildi. Toplantıda, alınan kararlara ilişkin şu açıklama yapıldı:

"3 tekerlekli motorlar için belediyece bir park alanının belirleneceği, minibüs duraklarının yeniden belirleneceği, trafik levhalarının yeniden dizayn edileceği, duraklar dışında yolcu indirme ve bindirmelerin olmayacağı gibi bazı kararlar alınarak şehir içinde oluşan trafik yoğunluğundan ve bu caddelere araçların park edilmesinden kaynaklı vatandaş şikayetleri nazara alınarak düzenli bir şehir içi trafik akışının sağlanması amaçlanmıştır." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ergani'de İki Caddede Park Yasağı Uygulanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement