Erdoğan: Yeni Kabine Cuma Günü Gerçekleşmiş Olur - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Yeni Kabine Cuma Günü Gerçekleşmiş Olur

Kongre salonu önünde partililere "Bu bir veda değil" diyen Erdoğan yeni kabinenin de cuma günü kurulacağını söyledi.

27.08.2014 10:40  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12'nci cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin Olağan Kongresi öncesi Ankara Arena'ya girmeden dışarıda kurulan platformda partililere hitap etti. ''Bu asla veda değil'' diyen Erdoğan, yeni kabinenin de cuma günü kurulacağını söyledi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Değerli yol arkadaşlarım hanımefendiler, beyefendiler... Sizlerle birinci olağanüstü kurultayımızda böyle anlamlı bir buluşmada bir arada olmanın mutluluğu içerisinde sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Olağanüstü Genel Kurulumuzun Ankara’nın en büyük salonunda malum icrasına geçeceğiz. Oradan sizlere çok daha detay şekilde hitap edeceğim.

"ASLA VEDA DEĞİL"

Şunu bilmenizi istiyorum bizim bu konuşmamız bir misyon değişikliği değildir, sadece bir isim değişikliğidir. Ve asla bir veda değildir. Bilesiniz ki bu da bir fatihadır, bir başlangıçtır. Yeni bir açılıştır, milattır. Bunu böyle bilmenizi istiyorum. Şu anda 40 bine varan Türkiyemizin 81 vilayetinden buraya gelen siz değerli kardeşelrim bir şeyi ortaya koyuyorsunuz. Biriz, iriyiz, diriyiz, beraberiz, kardeşiz, hep birlikte Türkiye’yiz.

"77 MİLYONU SEVDİK, KUCAKLADIK"

Kardeşlerim, misyonumuzdan hiçbir zaman feragat etmedik, taviz vermedik. Ama biz 77 milyonu sevdik, kucakladık. Ayırt etmeksizin kucakladık. 780 bin metrekarelik vatan topraklarımıza hizmet götürdük. Bu hizmeti götürmeye devam edeceğiz. Ta Edirne’den Hakkari’ye, Sinop’tan Hatay’a hep birlikte inşallah ihya oldu, inşa oldu, inşa olmaya devam edecek. Modern bir Türkiye’yi gerçekleştirdik, gerçekleştiriyoruz. Asla taviz vermek yok. Tek millet dedik, tek bayrak dedik, tek vatan dedik, tek devlet dedik. Yine böyle yürüyeceğiz. Sizleri çok daha fazla bekletmeden müsaadenizi alarak inşallah salona geçelim, bir an önce kongreyi başlatalım ve hayırlısıyla daha önce de ifade ettiğimiz gibi, içimizden biri, bu mücadelede beraber yürüdüğümüz kardeşimizi biliyorsunuz genel başkanlığa aday gösterdik.

"YENİ KABİNE CUMA GÜNÜ"

Ortak adayımız Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu bey oldu. Ve inanıyorum ki bugünkü kongreden de katılımın tümünün de ittifakıyla Ahmet Davutoğlu kardeşim çıkacaktır ve süratle yarın cumhurbaşkanlığıyla ilgili yemin törenini yaptıktan sonra, devir teslim töreninden sonra, kendilerine kabineyi kurma görevini vereceğiz. Cuma da yeni kabine gerçekleşmiş olacaktır.

"HAKKINIZI HELAL EDER MİSİNİZ?"

Sizlerden ayrılmıyorum bunu bilmenizi istiyorum. Bundan sonra 10 Ağustos'ta seçmiş olduğunuz ilk cumhurun başkanı olarak aranızda olacağım. Bu kardeşinize haklarınızı helal eder misiniz? Ben de size haklarımı helal ediyorum.

Erdoğan: Yeni Kabine Cuma Günü Gerçekleşmiş Olur
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan: Yeni Kabine Cuma Günü Gerçekleşmiş Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • reis: Sayin Cumhurbaşkanımız recep Tayip Erdoğan Türk milleti 12 yıldır ülkemize verdiğiniz hizmet ve emekler den ötürü size minettar inşaallah Cumhurbaşkanlığı kimliğiniz ile nice ilklere imza atarsınız ve ülkemizi daha illeri seviyelere taşımaya vesile olursunuz memleket 5 yıl boyunca önce allaha sonra Başkomutan olarak size emanettir allah yar ve yardımcın olsun 8 7 Yanıtla
  • yakup: haram olsun allah belanı zi versin pkk pazarlık yapan lar nalet olsun akp 5 4 Yanıtla
  • yakup: haram olsun allah belanı zi versin 4 5 Yanıtla
  • şikeci fener: anayasal diktatörlüğün itirafı. iyi iyi bugün anayasayı sen delersin yarın da başkası delerse menderes gibi ağlamak yok ama. 0 0 Yanıtla
  • şahin pamukoğlu: dünyada hiçbir millet yoktur ki bizim gibi medyadan her duyduğuna inanan ülkesinde olup biten her şeyi bilmek istiyorum diye haykıran inanç ve saygı sevgisini kaybetmiş futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutan başka bir millet varmı ki bu dünyada biz atadan bu partiyi tutuyoruz diyenler nasıl nemalanırız deyipte sık sık saf değiştiren küçücük partiler oysa vakıf olmadığımız konularda bilgiç tavırlar sergilemek yerine araştırmak lazım bu yüzdendirki osmanlı arşivlerini incelemede son sıralardayız tebrikler milletim tebrikler taraftar bile bazan yenilen takımını alkışlar bazan yenen takımını kötü oyundan dolayı protesto eder ya biz!!neler oluyor ALLAH aşkına bize hangi akla ve mantığa hizmet ederken kimleri kendimize güldürüyoruz kazanalım derken neleri kaybediyoruz farkındamıyız? 0 0 Yanıtla

Advertisement