Erdoğan: Yazıcıoğlu'nun Kemiklerini Sızlattılar - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Yazıcıoğlu'nun Kemiklerini Sızlattılar

Erdoğan: Yazıcıoğlu\'nun Kemiklerini Sızlattılar

Erdoğan, BBP'nin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini açıklaması üzerine, "Bu nasıl bir karnı genişliktir, ilkesizliktir. Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlattılar." dedi.

17.07.2014 19:38  Güncelleme: 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, Tekirdağ'da halka hitap etti. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini açıklamasına sert tepki gösterdi. Erdoğan, " Muhsin Yazıcıoğlu'nun mirasını taşıyan parti gitmiş şimdi bu adayı destekleyeceğini açıklamış. Bu nasıl bir karnı genişliktir. Bu nasıl bir ilkesizliktir. 30 Mart seçimleri öncesinde merhum Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlattılar. Şimdi bir kez daha onun hatırasını ayaklar altına aldılar" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

77 milyon aziz vatandaşımıza aynı şekilde baktık. Tekirdağ’da daha önce oy oranı yüzde 17’iydi ama sonra Tekirdağ bizim yanımızda oldu. 3 Kasım seçimlerinde Tekirdağ’da ikinci parti olduk ama hiç aldırış etmedik. Tekirdağ’a büyük yatırımlar yaptık, hizmet etmeyi sürdürdük. Biz Türkiye partisiyiz, bizi sevsin veya sevmesin herkesin hizmetkarıyız.

Biz her yerde varız. Ya birinci partiyiz ya ikinci partiyiz. Belediye başkanı seçildim dört buçuk yıl o makamda oturdum kimsenin hayatına karışmadım, yasaklar getirecek dediler, aksine özgürlükleri savundum. 12 yıldır kimsenin yaşam tarzına karışmadık, Tekirdağ bunun şahidi.

"GÜYA BUNLAR ÖZGÜRLÜKÇÜ"

İstanbul’da vizyon belgesini açıkladım. Toplumun her kesiminden kişiler katıldı. Sanatçılar da geldi. Toplantı bitti sanatçılara linç kampanyası başladı. Vay efendim siz o toplantıya nasıl katılırsınız... Güya bunlar özgürlükçü! Bu anlayış sadece kendi mahallelerini kapsıyor. Bunlar sanatçı be! Sanatçı senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda mı? Kılıçdaroğlu’nun davetine giderse ya ya ya şa şa şa! Başbakan’a gidince yuh öyle mi!

HOPA’DAKİ OLAYLAR

Artvin Hopa’da alçakça bir saldırı yapıldı. Vandallar toplanıyor yardım kuruluşuna saldırıyor. CHP’li vekiller de bu alçakça saldırıyı destekliyor. Pensilvanya da destek veriyor. O Hopa’da miting yapmak istedim, mitingi yaptım, otobüsümü taşladılar. Öndeyim, ön cam parçalandı ama Allabh bizleri korudu. Korumam arka kapıdan düştü. Haftalarca yoğun bakımda kaldı. Bunlar vandal vandal! Kılıçdaroğlu gitti onları tebrik etti biliyor musunuz?

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ NİYE GİDEMİYOR?

Sivas'tan ötesi Türkiye değil mi, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli niye gidemiyor? Dersim katliamı CHP döneminde oldu. Ben Dersim için özür diledim ama Kılıçdaroğlu dileyemez.

Bu CHP yıllarca millete tepeden baktı. Bunlar kaymak takımın partisi, mazlumların değil.

"SALON SOSYETELERİYLE BU ÜLKE YÖNETİLMEZ"

Kömürcü, makarnacı, bidon kafalı diyor, kendi arkadaşına tıpış tıpış sandığa gideceksiniz diyor. Kürsüye de vuruyor haa! CHP kendi seçmemine koyun muamelesi yapıyor. Salon sosyeteleriyle bu ülke yönetilmez. Toprağı eşeleye eşeleye, o nasırlı ellerle, el ele omuz omuza yürüyenlerle biz ayağa kaldırdık Türkiye'yi

"TAKSİM'DE OYUN OYNADILAR"

CHP ve MHP'nin ithal adayına Taksim'de bir oyun oynadılar. Ne yaptılar, bu adayıneline üzerinde kendi resmninin olduğu bir dergi tutuşturdular. O dergiyle poz verdirdiler. Acemilik çok kötü bir şey. Hele siyasetin acemisi olmak çok kötü bir şey. Elinde tuttuğu dergi bir sayısında kapaktan Bediüzzaman Saidi-Nursi'ye hakaret etti, yetmedi bir sayısında CHP'nin şuandaki genel müdürüne çok ağır hakaret etti. Bu dergi birkaç kapağında ırkçı bir dille Hitler'i aratmayan bir söylemle Kürt kardeşlerimize hakaret etti. Şahsıma da çok hakaretleri oldu. Bir kapağında da değerli merhum siyasetçi kardeşimiz Muhsin Yazıcıoğlu'na da çok ağır hakaret etti. Söylemek istemezdim ama bugün söyleyeceğim.

"BU NASIL BİR KARNI GENİŞLİKTİR"

Muhsin Yazıcıoğlu'nun mirasını taşıyan parti gitmiş şimdi bu adayı destekleyeceğini açıklamış. Bu nasıl bir karnı genişliktir. Bu nasıl bir ilkesizliktir. 30 Mart seçimleri öncesinde merhum Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlattılar. Şimdi bir kez daha onun hatırasını ayaklar altına aldılar. Yatıyorlar, kalkıyorlar söyledikleri bir şey var; neymiş bu hükümet Yazıcıoğlu'nun faillerini bulmamış. Bu ne zavallılıktır. Bizim karşımızda bu tür şeyleri konuşamıyorlar. Yazıoğlu'nun ölümünde oy devşirmeyi bırak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan: Yazıcıoğlu'nun Kemiklerini Sızlattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • alper: herkes özgürdür tabi bbpli hiçkimse zaten sana oy vermezdi boşuna çırpınma başbakan. ayrıca kardeşim dediğin Muhsin Yazıcıoğlunun katillerini bulup açıklamadıktan sonra o isim üzerinde konuşma hakkın yoktur. 52 11 Yanıtla
  • TARAFSIZ ADAM: Oylar Tayyip Erdoğan'a. Sonuna kadar haklı, adam korkmadan İsrail'e Amerika'ya BM'ye laf söyleyebiliyor. Burada da haklı. CHP Benim dini değerlerimden rahatsız '' dedi rahmetli Yazıcıoğlu. Şimdiki yönetim gitti İhsanoğluna oy attı. Şimdiki BBP, Cemaatin kuklası olmuş. . Yazıklar olsun. 6 43 Yanıtla yazar: wan minut ne oldu. . alın oylarınızı başımıza çalın ama bu kafayla giderseniz ya sizin kafanız ya bizim kafamız kırılacak. ferman padişahınsa dağlar bizimdir dedirtmeyin 0 0
  • Vatansever Alper: Mustafa Destici Başkanın aldığı bu karar Yıllar sonra Muhsin Başkanın Ruhunu rahatlatmıştır. 38 6 Yanıtla
  • ASIM: KENDİSİNDEN OLMAYAN HERKESİ ÖTEKİLEŞTİREN AYRIŞTIRAN BÖLÜCÜLÜK YAPANLARA ALLAHIM GÜN YÜZÜ GÖSTERME! 40 1 Yanıtla
  • KAAN: BU ADAM KAFAYI YEMİŞ 33 7 Yanıtla
  • wanli: Yazıcıoglu suikasti neden aydinlatilmadi gardaş sen bunun hesabını ver 35 4 Yanıtla
  • beyzade: hee gördük erbakan hocayı hiç sormuyorsun senin için enson ihanet eden adam demişti ne çabuk unuttun erdoğan ?? 35 4 Yanıtla
  • Şamata: Hiç kimseye tahammülü yok sanki herkes bunun peşinden gidecek bundaki hastalığın adı ne acaba 33 4 Yanıtla
  • Ülkücü: Bahçeli sivastan ödeye gidemiyorsa neden kars belediye başkanı mhp'Li ? 30 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement