Erdoğan Tok: "Çalışanlarımızla Et ve Tırnak Gibiyiz" - Son Dakika
Yerel

Erdoğan Tok: "Çalışanlarımızla Et ve Tırnak Gibiyiz"

Erdoğan Tok: "Çalışanlarımızla Et ve Tırnak Gibiyiz"

İlkadım Sosyal Tesisleri’nde belediye personeli ve aileleriyle birlikte iftar yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Memuru ve işçisi ile tüm çalışanlarımızla et ve tırnak gibiyiz” dedi.

20.06.2015 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Sosyal Tesisleri'nde belediye personeli ve aileleriyle birlikte iftar yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Memuru ve işçisi ile tüm çalışanlarımızla et ve tırnak gibiyiz" dedi.

Ramazan ayının ilk günü kendi ailesiyle birlikte iftarını açan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ikinci günü ise 'ikinci ailem' dediği belediye personeli ve aileleriyle birlikte orucunu açtı. Başkan Erdoğan Tok'un ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Hizmet İş Sendikası Başkanı Ziya Uzun, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Nurettin Sever, daire müdürleri, belediye personelleri ve aileleri katıldı. Belediye çalışanlarının aileleriyle birlikte yoğun katılım gösterdiği iftar yemeği öncesi Başkan Tok, tüm masaları gezdi. Tüm masaları gezerek personeli ve aileleriyle tokalaşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, çocuklarla yakından ilgilendi. Akşam ezanının okunmasının ardından oruçlar açıldı. Yemek duası yapıldı. Yemek duasının ardından konuşma yapan Başkan Erdoğan Tok, " Bu büyük coşku ve birliktelik ne kadar güçlü ve büyük bir aile olduğumuzu göstermektedir" ifadelerini kullandı.

İLKADIM'DA GÜÇLÜ AİLE YAPISI

İlkadım Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan Tok, "Bu büyük ailenin fertleri tüm çalışanlarımızdır. Çalışanlarımız arasında birlik ve beraberliğin artırılmasına da vesile olan bu iftar yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Rabbim bu birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Bu akşam burada çok güzel bir tablo var. Bu tablo, özlenen bir tablo. Personelimiz eşiyle çocuklarıyla hep bir arada. Bu şahsım adına mutluluk verici. Rabbim, bu birlikteliğimizi daim etsin. Biz belediye personeli, idari kadrosu ve meclis üyeleri ile bir aileyiz. İlçemize hizmet yolunda beraber çalıştığımız mesai arkadaşlarımızın eşi ve çocuklarıyla birlikte oruç açmanın sevincini yaşadık. Sizlerle beraber bu güzel ilçemizin insanlarına hizmet etmek için elimizden gelen gayreti hep birlikte gösteriyoruz. Biz, yaptığımız güzel işlerimizi siz çalışanlarımıza borçluyuz. Çalışmalarımız sizlerin özverileriyle yapılıyor" diye konuştu.

"İLKADIM'IN YARINLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

"Biz, bu ilçenin yarınları ve geleceği için çalışıyoruz" diyen Başkan Erdoğan Tok, "Büyük İlkadım İlçemizi hep birlikte yönetiyoruz. Çünkü biz ekibiz. Hepinizin bu ilçeye katma değeri var. Yaptığınız hizmetler bu ilçenin geleceğine atılan önemli yatırımdır. Çalışmalarımız sizlerin özverileriyle yapılıyor. Başardıklarımız için sizlerle ortak gururu taşıyoruz. Bu yüzden her projede ve hizmette 'benim de katkım var' düşüncesiyle çalışın" şeklinde konuştu.

Başkan Tok, personel iftar yemeğinin adından teravih namazını AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş ile birlikte Derebahçe Camisi'nde kıldı. Kılınan teravih namazının ardından Başkan Tok ve Milletvekili Köktaş, cami cemaatiyle bir süre sohbet etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdoğan Tok: 'Çalışanlarımızla Et ve Tırnak Gibiyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement