Erdoğan: Putin'le Görüşme Talep Ettik, Cevap Bekliyoruz - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Putin'le Görüşme Talep Ettik, Cevap Bekliyoruz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşüp görüşmeyeceği konusuna açıklık getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Talebimizi ilk gün yaptık, cevap bekliyoruz." dedi.

30.11.2015 15:07  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Paris'te bir araya gelmesine ilişkin olarak, "İlk gün talebimizi yaptık, şu anda cevap bekliyoruz." dedi.

TEMASLAR DEVAM EDİYOR

Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı (COP21) kapsamında temaslarına devam ediyor. Ülke pavyonlarının bulunduğu alanda Türk gazetecilerin Putin ile görüşmesine ilişkin sorusunu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye olarak biz ilk gün talebimizi yaptık, şu anda cevap bekliyoruz." ifadesini kullandı.

ERDOĞAN'A YOĞUN İLGİ

Alandaki Türk ve yabancı gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, yabancı ülke heyetlerindeki bazı kişilerin talepleri üzerine fotoğraf çektirdi.

KREMLİN: PLANLANMIŞ BİR GÖRÜŞME YOK

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov yaptığı açıklamada bugün başlayan Paris'teki İklim Zirvesi'nde Rusya Devlet Başkanı Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında planlanmış bir görüşme olmadığını açıkladı. Peskov, Putin'in zirvede muhtemelen ABD Başkanı Obama ile bir araya geleceğini söyledi.

RUSYA ÖZÜR BEKLİYOR

Erdoğan, daha önce yaptığı açıklamada, Paris'te Putin'le görüşebileceklerini söylemiş, Rusya'dan ise "Savaş uçağının düşürülmesi için resmi özür bekliyoruz." açıklaması gelmişti.

Erdoğan: Putin\'le Görüşme Talep Ettik, Cevap Bekliyoruz

Son Dakika Güncel Erdoğan: Putin'le Görüşme Talep Ettik, Cevap Bekliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • Aklıselim: Neyin kafasını yaşıyon putin reis kapattımı boğazı kapattımı uçuşları görürsün ..... 29 14 Yanıtla
  • Hamza: Erdoğan neden ısrar ediyorsun putin görüşmeyecek korkuyormusun putinden 20 10 Yanıtla
  • Türksoy: Bakın arkadaşlar, yorumlara bakıyorum, Erdoğan hakkında sınır hudut bilmeden her kelimeyi kullanıyorsunuz. Unutmayın ki o T.C. nin Cumhur başkanıdır. Kendi aramızda eleştirebiliriz, Şahsını sevmeyebiliriz, siyasetinden memnun kalmayabiliriz, ama bir yabancıyla kıyasladık ta onu savunmak bizim namus borcumuzdur. 14 12 Yanıtla xx: doğru siyaset yapsın yanlış yapınca savunacakmıyız 1 0
  • Ccc: Çok beklersin Serok Putin' güzel bir ders veriyor size 14 11 Yanıtla T.C garibanı: ne dersi verecek kendide zarar edecek sonunda. ama bizim mangalda kül bırakmayan osmanlı özentileri sustular, rusyayı işgal edeceklerdi nerdeyse klavye başında. Arkadaşlar osmanlıyı bırakın rahat uyusun yerinde, dua edin ve cumhuriyetinize sahip çıkın yoksa sonumuz suriye mısır ırak afganistan libya olur. İşallah Cumhurbaşkanımız böyle ılımlı devam ederde ortalık durulur. her lider iyide hamle yapar kötüde şu an için kötü hamle yapan putin. 0 0
  • Sosyal demokrat : Putin çetin ceviz. .senden o özütü alacak. .Bundan eminim. .çakma reis. . 15 10 Yanıtla
  • xxx: çok yaşa uzun adam. 9 15 Yanıtla
  • ....: putin çok yaşa.. 11 10 Yanıtla
  • Bilgin: Burda horozlanmak kolay ...şimdi ne oldu yemedi değilmi? Utanmak lazım 11 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement