Erdoğan, Medine'de Hakan Fidan'la Görüşmüş - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Medine'de Hakan Fidan'la Görüşmüş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MİT Müsteşarlığı'ndan istifa ederek AK Parti'den aday adayı olan Hakan Fidan'la 2 Mart'ta Medine'de görüştüğü ortaya çıktı.

06.03.2015 09:52  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MİT Müsteşarlığı'ndan istifa ederek AK Parti'den aday adayı olan Hakan Fidan'la ne zaman, nasıl görüştüğüne ilişkin ayrıntılar netleşiyor.

"KIRGINIM"

Fidan'ın istifa kararını, "Olumlu bakmıyorum" sözleriyle eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan dönüşü gazetecilerin sorusu üzerine, "Onu o göreve ben getirdim. Müsaade edilmiyorsa orada kalması ve ayrılmaması gerekirdi. Dolayısıyla tabii ki hâlâ kırgınım." diyerek aynı düşünceleri koruduğunu vurgulamıştı.

MEDİNE'DE BULUŞMUŞLAR

Uçakta yapılan bu açıklamadan önce Erdoğan'ın Fidan'la 2 Mart'ta Suudi Arabistan'ın Medine kentinde görüştüğü öğrenildi. Edindiğimiz bilgilere göre Erdoğan, gazetecilere ifade ettiği kırgınlığını ve tavrını Hakan Fidan'a yüz yüze görüşmesinde de iletti.

YUMUŞAMA SİNYALLERİ

Yumuşama sinyallerinin de alındığı belirtilen görüşmede Fidan'ın, MİT Müsteşarlığı görevinden ayrılma gerekçelerini ve yaşadığı sıkıntıları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktarma imkânı bulduğu belirtildi. Erdoğan ile Fidan, bundan sonraki sürece ilişkin de konuştu. Tabii ki detayları kendilerinde saklı. (Kaynak: Habertürk)

Erdoğan, Medine\'de Hakan Fidan\'la Görüşmüş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan, Medine'de Hakan Fidan'la Görüşmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • NAMIK: ŞAŞIRMAM BUNLARIN TÜM İŞLERİ GİZLİ SAKLI SIRLARLA DOLU. . 21 3 Yanıtla
  • ferhat: Dünyanın olduğu gibi benim de güvenmediğim yek lider rte 13 10 Yanıtla
  • ALOS: VATANDAŞ UMRE YE GİDEBİLMEK İÇİN YILLARCA PARA BİRİKTİRİP GİTMEYE ÇALIŞIRKEN, SİZ DEVLETİN İMKANLARI İLE İBADET YAPIN, YEMEZLER BELKİ BENİ KANDIRIRSINIZ AMA HAŞA ALLAH I NASIL KANDIRMAYI BECERİYORSUNUZ ŞAŞIYORUM VALLA 17 5 Yanıtla
  • SİVASLI VATANDAŞ: çal çırp insanları kavga ettir. . İnsanları nefrete yönelt. ayrımcılık yap. Sürekli yalan konuş. Müslüman kanı akıtanlarla en büyük ittifakları oluştur. Hainlere gizli gizli anlaş. Koşş. . Sonra Medine'ye git. Ne diyeyim ALLAH seni ve soyunu islah etsin. 21 1 Yanıtla
  • eno: adamın hasısın sen erdoğan allah c. c. bu mubarek günde yar ve yardımcın olsun 4 17 Yanıtla
  • BAHRİ: ARTIK KAMERA ORDUSUYLA CUMAYA GİDENLER, HACCA GİDENLERİ GÖRÜNCE İYİCE TİKSİNTİ GELİYOR 18 2 Yanıtla
  • Rabbim ıslah etsin: Oy için kabe. . . Ne yapsan nafile artık oy moy yok sana ve tayfana. . . 17 1 Yanıtla
  • hak: görüşecek başka yer yok tabi ;) 16 2 Yanıtla
  • serkan: mahvettin ülkeyi tayyip bey bprcum 2 ayda uçtu dolar yüzünden iki elim yakanızda öbür dünyada 16 1 Yanıtla
  • Eşkenar dörtten: Bence bir zem zem banyosu yapsalar da nafile bana kul hakkı ile gelmeyin demiş yüce Rabbim 77 milyon hakkını helal etse bile ben etmiyorum 14 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement