Erdoğan'ın Standda Uzun Uzun İncelediği Otobüs - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Standda Uzun Uzun İncelediği Otobüs

MÜSİAD'ın 15. Uluslararası Fuarı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gezdiği standda şoför koltuğuna oturduğu otobüslerden biri hakkında bilgi alması dikkat çekti.

27.11.2014 12:25  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Global İletişim Ortağı olduğu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 15. Uluslararası Fuarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı açılış töreniyle başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış töreninin ardından standları gezdi.

ERDOĞAN'IN UZUN UZUN İNCELEDİĞİ OTOBÜS

Gezisi sırasında stand içerisinde bulunan araçları uzun inceleyen Erdoğan, otobüslerden birinin şoför koltuğuna oturarak araçtaki sistemi uzun uzun inceledi. Yetkililerden otobüs hakkında bilgi alan Erdoğan'ın yanındaki danışmanların not alması da dikkat çekti.

Erdoğan\'ın Standda Uzun Uzun İncelediği Otobüs
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Standda Uzun Uzun İncelediği Otobüs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • FERDİ: mhp liyim fakat erdoğan gibi bir lideri destekliyorum adam bu ülke için çok büyük işler başardı tek başına dünyaya kükredi türkiye dün kimseler tarafından tınlanmayan bir ülkeydi ezik bir ülkeydi hep öyle muamele gördü ama erdoğan buna dur dedi herkes hatırlar dış ülke başkanlarının ülkemizi geçmişde yönetenlere alçak koltukda oturtup kendilerinin yüksek koltukda oturduklarını türkiyeye patronluk muamelesi yaptıklarını şimdi sıkıysa çıksınlar aynısını yapsınlar yapamazlar erdoğanın vereceği tepkiden çekindikleri için işte o bükülen boynumuzu tekrar kaldıran adamdır erdoğan kim ne derse desin he yanlışları da var yok değil ama ülke için yapılanları gördükçe o yanlışlar siliniyor göze bile çarpmıyor malesef bunları da görmek lazım 38 27 Yanıtla
  • Kadir Çakmak: Hediye etsinler onu da. Bi o eksik zaten. 20 18 Yanıtla
  • gece esiri: dik dur eğilme bu millet seninle. . . büyük usta sen ışık ol bize yol göster allahın izniyle o yolda ardında bizler yürürüz. 20 11 Yanıtla
  • ARABACI: GENELDE ÖKÜZ TRENE BAKAR AMA BUDA DEĞİŞİK BİR VERSİYON . . . :-) 16 14 Yanıtla
  • gürcan şahin: arkadaşlar durup bir düşünelim ezbere konuşmayalım her şeye her gün zam yapılan günleri ne çabuk unuttunuz bence bu günler her yönden daha iyi 6 18 Yanıtla
  • Doğru Söz: Her şeyi incelemezse, her konuda bilgi edinmezse olmaz. Bu ülkede nefes alan her canlı ona hesap vermekle yükümlü. Mübarek kainatın yaratıcısı ! 10 8 Yanıtla
  • yakup: bu cahil ler sayesinde dört köşe oldunuz 8 1 Yanıtla
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement