Erdoğan, Hz. Muhammed'in Kabri Başında - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Hz. Muhammed'in Kabri Başında

Peygamber Efendimizin kabrinin bulunduğu Mescid-i Nebevi'yi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, burada başında takkeyle görüntülendi.

02.03.2015 17:34  Güncelleme: 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suudi Arabistan'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Medine'de Hz. Muhammed'in kabrini ziyaret ettikten sonra Mescid-i Nebevî'de başında takkeyle görüntülendi.

MEDİNE ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Kral Selman bin Abdülaziz Al Suud'un konuğu olarak resmi bir ziyaret için bulunduğu Suudi Arabistan'da Cidde'den Medine'ye geçti.

Havaalanında Medine Emiri Prens Faysal Bin Salman tarafından karşılanan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Prens Selman'ın Cumhurbaşkanı'nın onuruna verdiği akşam yemeğine katıldı.

BAŞINDA TAKKEYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Medine'de Hz. Muhammed'in kabrini ziyaret ettikten sonra Mescid-i Nebevî'de başında takkeyle namaz kılarken görüntülendi.

Erdoğan, Hz. Muhammed\'in Kabri Başında
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan, Hz. Muhammed'in Kabri Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (107)

  • Mnb.: Allah seni başımızdan eksik etmesin reis 44 33 Yanıtla
  • zebani: Acaba ölüm aklına geldimi 15 60 Yanıtla
  • musluman turk: Allah seni başımızdan eksik etmesin. Kuranı yasaklayip cami yikanlari kahhar sıfatıyla kahreyle rabbim . Dünya ıslam dünyasının liderini görsün ve iyi tanısın . Ne mutlu müslümanım diyene. 32 41 Yanıtla
  • hatice kazci: Turkiye cumhuriyetindeki bence en basarili siyasetci adamin yapmak istedikleri var yanlis gordugum yanlarida var fakat ben turkiyenin erdogana cok sey borclu oldugunu dusunuyorum esine kizina ailesine kufur edenler yuzde 50 yi zekasiz gorenler keske gercekleti gorebilsrlerdi basortulu kardesime insanligini veren kim dis siyasette turkiynin adini duyuran kim sevmezsiniz ama hakaret etmek yanlis annesi vefat ettiginde bende aglsmistim bir suru kisi bu adam icin goz yadimi dokuyorsun dedi ulkemizi satmismis ya gidin isinize bu ulke senelerce yanlislikla buyutuldu icki fsydalidir diye ilanlar verildi inonu zamaninda icki ellerinde ataturk orman ciftliginde cocuk resimleri cekildi dis ticaret resimlerinde bile gorulmezdi siyasetcilerimiz geneli kendini tatmin etmek icin geldi gecti erfogan sutten cikmis akkasik degil belki ama bence basarili @TC badindaki insana hakaretide kiniyorum ben inaniyorum sayin cumhurbadksnimizin bu ulke icin cabaladigina RAbbim yolunu acik etsin 27 30 Yanıtla
  • bakır: insanda biraz allah c. c korkusu olur dıycem ama ne desem bos bu goruntu cok saçma ınsanın vıcdanı sağlam olması lazım o huzura cıkıyorsa 28 25 Yanıtla
  • Adaletli: Rabbim seni başımızdan eksik etmesin 35 17 Yanıtla
  • bahtiyar: inşallah bize de nasip olur 39 2 Yanıtla
  • ali: inadına tayyip 24 17 Yanıtla
  • tokatlı: Sayin cumhurbaskanim sizden Allahcc bin kere razı olsun.İslam cografyasindaki muslumanlara kucak actınız.Suriye,mısır,arakan vs burdaki mazlumlara sahip cıktı turkiye.Mekaniniz cennet olsunAmin 32 9 Yanıtla
  • Vatansever : Nur damlıyor maşallah Allah Başımızdan eksik etmesin 27 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.


Advertisement