Erdoğan: Göğebakan Genç Müzisyenlere Esin Kaynağı Olacak - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Göğebakan Genç Müzisyenlere Esin Kaynağı Olacak

Erdoğan: Göğebakan Genç Müzisyenlere Esin Kaynağı Olacak

Başbakan bugün ölen Murat Göğebakan ile ilgili, "Türk müziğine miras bıraktığı eserlerle, inanıyorum ki genç müzisyenlere esin kaynağı olmaya devam edecektir." dedi.

31.07.2014 16:21  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştıma Bakanı Binali Yıldırım ile evine ziyarete giden "geçmiş olsun" dileklerini ileten ve mitingde "kardeşimiz Murat için dua edin" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün hayatını kaybeden Murat Göğebakan ile ilgili, "Türk müziğine miras olarak bıraktığı başarılı eserlerle, inanıyorum ki genç müzisyenlere esin kaynağı olmaya devam edecektir." dedi.

"KENDİNİ MÜZİĞE ADAMIŞTI"

Başbakan Erdoğan, sanatçı Murat Göğebakan'ın vefatı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başbakan Erdoğan mesajında, "Değerli sanatçımız Murat Göğebakan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Murat Göğebakan, yaşadığı çeşitli zorluklara rağmen kendini sanata, müziğe adamış, birbirinden değerli beste ve güfteleriyle, özgün yorumlarıyla milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir." ifadelerini kullandı.

"GENÇLERE İLHAM KAYNAĞI OLACAK"

Erdoğan, "Merhum Göğebakan, Türk müziğine miras olarak bıraktığı başarılı eserlerle, inanıyorum ki genç müzisyenlerimize ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Kalbî muhabbet beslediğim Murat Göğebakan'a Allah'tan rahmet niyaz ediyor; acılı ailesine, yakınlarına ve sanat camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum." diye yazdı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Erdoğan: Göğebakan Genç Müzisyenlere Esin Kaynağı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ÖLMEK İSTİYORUM:(: bısey farkettım gazzede katlıam devam edıo fakat bu adam nerde sacma dundem varsa rte orda tamam allah rahmet eylesın murat gögebakanı. dunyanın dört bır yanından mıllet bağını koparıyo bu hala ya sahaya cıkar top oynar arınc ordan kadınlara laf atar salağın bırı allahın yaratmıs olduğu kulla dalga gecıp cakıya benzetır. . gundeme bakın AKKOYUNNNNNNNNNNNNNN SURULERI. . UTANIYORUM BURDA YASADIĞIMA YEMIN EDEIRM MADDI IMKANIM OLSA 1 SANIYE DURMAM BU GANSTERLERIN ULKESINDE YAZIKLAR OLSUN 7 22 Yanıtla akdeniz: sınır orda istediğin zaman defolabilirsin giderken kılıçdaroğlu abinide al biraz kafamız dinlensin yok gitmem diyorsan seisini kesssssss konuyu nerden nereye getirdin gerizkalııı 0 0 erdal karahanoğlu: AKDENIZ MALOSU LAN ZOTTİRİK ZORUNAMI GİTTİ ADAM DORULARI SOLEMIS. . KIM KAHPELIK YAPIOSA BU ULKEYE RABBIM ONLARIN COCUKLARINA AILLELERINN BASLARINA GETIRIR INSALLAH. . ağustos 10 ondan sona bakım buralarda barınabılıomusunz hepınızın sonu işidin yaptığı infazlar gıbı olcak. ozaamn kamerlara senın yalvarısların gelıcek ve ben kahkaha atıp cayımı ıcıcem 0 0

Advertisement