Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'nun İddiasına Çok Sert Cevap: İspatlayamazsan Alçaksın! - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'nun İddiasına Çok Sert Cevap: İspatlayamazsan Alçaksın!

Kılıçdaroğlu'nun "3,5 milyar dolarlık hazine" iddiasına daha sert cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bak Kahramankazan'dan sesleniyorum; ispatlayamazsanız alçaksınız, namustan yoksunsunuz." dedi.

22.06.2017 21:59  Güncelleme: 00:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramankazan'da çifçilerle biraraya geldiği iftar programında bir konuşma yaptı.

Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan'ın 3,5 milyar dolarlık mal varlığı var" iddiasına çok sert cevap verdi. İddiayı daha önce de yalanlayan Erdoğan, bu kez daha da sertleşerek "Bak Kahramankazan'dan sesleniyorum. Ey Kılıçaroğlu ispatlayamazsanız alçaksınız, namustan yoksunsunuz" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Bizim Türkiye Cumhuriyeti devletinden başka bir devletimiz yok. Kimse bize devlet içinde devlet yutturmacası yapmasın. Yok Paralel devletmiş, yok şu devletmiş, yok bu devletmiş. Sıkıysa Pensilvanya'da durma, buraya gel.

"15 TEMMUZ'DA VERDİĞİMİZ DERS YETERLİ GELMEMİŞ"

15 Temmuz'da verdiğimiz ders yeterli gelmemiş. Birileri İstanbul'a yürüyor şimdi. 15 Temmuz gecesi neredeydin ya? Benim milletim havalimanında F-16'ların, helikopterlerin altında dururken sen neredeydin ya? Oraya geliyorsun saat 23.15 ve darbe oldu diyorlar ve beyefendi oradan Bakırköy belediye başkanına gidiyor. Açıklamalarına bakın çok enterasandır.

"BAŞKA YOLLARA SAPIP GÜNDEM OLUŞTURMAYA KALKIYORLAR"

Utanmadan sıkılmadan şimdi de bu darbeye bir kılıf uyduruyor "örtülü darbe girişimi" kimin lafı bu Pensilvanya'daki FETÖ başının lafı. Şimdi daha da ileri gidiyorlar. Bu milleti şantajla kumpasla alt edemeyeceğini anlayınca başka yollara sapıp gündem oluşturmaya kalkıyor. Benim 3,5 milyar dolarlık mal varlığım varmış. Utanmadan sıkılmadan çıkıyor bu genel başkan denen kişi namusluyum ben ya diyor sen bunu bugüne kadar çok söyledin.

"İSPATLAYAMAZSANIZ ALÇAKSINIZ"

Bak Kahramankazan'dan sesleniyorum Ey Kılıçdaroğlu, senin bu adamının (CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in) yaptığı açıklamayı ispatlayamazsanız alçaksınız, namustan yoksunsunuz. Eğer, bizim böyle bir malımız, böyle bir varlığımız olmuş olsaydı, Türkiye'de bu hizmetleri kimse göremezdi. Bu ülkede bu hizmetler yapılmışsa, Ahi Köyü'ne kadar bu asfaltlar gelebiliyorsa, bunlar o yolsuzluklarla gelmedi, o yolsuzluklar yapılmadığı için geldi.

Erdoğan\'dan, Kılıçdaroğlu\'nun İddiasına Çok Sert Cevap: İspatlayamazsan Alçaksın!

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'nun İddiasına Çok Sert Cevap: İspatlayamazsan Alçaksın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement