Erdoğan'dan İhsanoğlu'na: Sen Babana İhanet Ettin - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan İhsanoğlu'na: Sen Babana İhanet Ettin

Erdoğan\'dan İhsanoğlu\'na: Sen Babana İhanet Ettin

Erdoğan, İhsanoğlu için, "Mehmet Akif'in kabrini ziyaret etmiş. Babasını ve merhumu hırsına alet edecek. Babası CHP yüzünden Kahire'ye gitti. Babana ihanet ettin." dedi.

31.07.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'da düzenlenen miting'de halka hitap eti. Buradaki konuşmasında gündeme dair mesajlar veren Erdoğan Mehmet Akif'in kabrini ziyaret eden ve Çanakkale şiiri ile İstiklal Marşı'nı karıştıran Ekmeledin ihsanoğlu için, "Mehmet Akif’in kabrini ziyaret etmiş. Babasını ve merhum Mehmet Akif'i şahsi hırsına alet edecek. Babası muhterem ve insandı ve CHP'nin zulmü yüzünden Kahire’ye gitti. Sen bir defa babana ihanet ettin." dedi.

Başbakan Erdoğan'ın Van mitinginde İhsanoğlu ile ilgili yaptığı konuşmadan satırbaşları:

"SON GÜNLERDE DAHA DA ENTERESAN ŞEYLER OLDU"

"Cumhurbaşkanlığı seçimi için 3 aday var. Bunlardan bir tanesi CHP ve MHP’nin ortak adayı. Bunların yanına birkaç parti geldi toplasan hepsinin oyun yüzde 1’i bulmuyor. Son günlerde daha da enteresan şeyler oldu. Bu ortak aday neyle övünüyor. Benim babam Mehmet Akif’in arkadaşıydı diyor.

"SEN BABANA İHANET ETTİN"

Önceki gün merhum Mehmet Akif’in kabrini ziyaret etmiş. Babasını da merhum Mehmet Akif’i de şahsi hırsına alet edecek. Babası muhterem bir insandı doğru. CHP’nin zulmü yüzünden Kahire’ye gitti. Bir defa sen babana ihanet ettin.

"SENİN PROF’LUĞUNA YAZIKLAR OLSUN"

Akif’in kabrinde dörtlük okuyor, bu Çanakkale şehitleri şiiri diyor. Babamın arkadaşı dediği Mehmet Akif’e yaptığın saygısızlığa yazıklar olsun. Senin Prof’luğuna yazıklar olsun. Yazıklar olsun İstiklal marşı ile Çanakkale şiirini ayırt edemiyor. Bunu getirdiler aday yaptılar. İstiklal marşını bilmeyen adaya CHP’liler ve MHP’liler oy mu verecek."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan İhsanoğlu'na: Sen Babana İhanet Ettin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • SÖMÜRGECİLERE: HEM ÇALIŞIYOR, HEMDE BAR BAR BAĞIRARAK GERÇEKLERİ SÖYLÜYOR. YAKIŞIR ÇÜNKÜ ERDOĞAN SÖMÜRGECİLERE MEYDAN OKUYOR. 14 29 Yanıtla sömürülmeyi sevenlere: evet BAR BAR BAĞIRIYOR barbar çünkü efendilikten anlamaz. senin gibi konuşmaktan bihaber cahil seçmen oy veriyor çünkü. . bar bar bağırmanın ne demek olduğunu bilmeyen yanlışlıkla hakaret eden CAHİL TAŞRALI seçmen. . . 0 0
  • 1453 kartallar1: DÜNYAYA BİR DAHİ (RECEP TAYYIP ERDOĞAN ) GELDİGİNDE ŞU IŞARETTEN BİLİRSİNİZ. . . . . BÜTÜN AHMAKLAR ONA KARŞI BIRLEŞMIŞSE 8 33 Yanıtla
  • taner: Saldir saldir. Basbakan degil kahve esnafi gibisin. Once uslup ogren uslup. 31 10 Yanıtla
  • mahmut: o birkişiye ihanet ettiyse sen ülkene ihanet ettin milyonlarca insanın vebali omuzlarında 23 8 Yanıtla er: la maho sen malmısnı oglum senin nebalini ne edecekki tayiip baba 0 0
  • asil: SENDE HOCAN ERBAKANA VE OY VEREN HALKINA İHANET ETTİN. VATANA İHANET KONUSUNA YARGI KARAR VERECEK 20 11 Yanıtla
  • mehmet: bu türkiyenin başbakanımı yoksa şeytanlarınmı devamlı olarak ağzından etrafındakilere hakaret etmeler ne yazık, çok yazık vallahi hırs ve makam uğruna ne yaptıgını bilmeyen biri. 21 9 Yanıtla
  • dayı: adayımız ihsanoğlu hayırlı olsun 17 13 Yanıtla
  • MİLLİ GÖRÜŞ: YEDİREMİYOR LAN :) SENDE BİZ MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERTE YANINDAKI ONCA DOSTUNA İHANET ETTİN. SN BİDE DE ONU HATRLATSANA. BIRAK MAĞDUR EDEBİYATINI. İŞİN GÜCÜN LEKELEMEYE ÇALIŞMAK. ADAMIN LEKESİ YOK BU YTÜZDEN YOK İHANET ETTİN BİLMEM NE ETTİN. ADAM TERTEMİZ TAYİP BEY SENİN GİBİ DEĞİL 20 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement