Erdoğan'dan İhsanoğlu'na: Gazze'de Yaptıklarımız Gözüne Dizine Dursun - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan İhsanoğlu'na: Gazze'de Yaptıklarımız Gözüne Dizine Dursun

Erdoğan\'dan İhsanoğlu\'na: Gazze\'de Yaptıklarımız Gözüne Dizine Dursun

Başbakan Adana'daki mitinginde, "Seni biz aday yaptık seçilmeni sağladık. Şimdi 'Türkiye Gazze'ye yardım etmedi' diyorsun. Nankörsün be İhsanoğlu nankör" dedi.

23.07.2014 18:54  Güncelleme: 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Adana'da düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Başbakan konuşmasında CHP ve MHP'nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na çok sert eleştirilerde bulundu.

Erdoğan, "Seni biz aday yaptık seçilmeni sağladık. Şimdi 'Türkiye Gazze'ye yardım etmedi' diyorsun. Nankörsün be İhsanoğlu nankör" dedi.

"BİZİM MUHABBETİMİZİ ANLAMAYA EKMEL BEY'İN GÜCÜ YETMEZ"

Başbakan Erdoğan, "Eyy Ekmel eyy Ekmel biz senin ne olduğunu çok iyi biliriz. 8 yıl görev yaptın ama 8 yıllık görevinde adeta bir monşer örneği sergiledin. Ve hiçbir zaman yürekli bir çıkışı olmamıştır. olamaz. Gazze, Filistin, Hamas, El fetih bizi iyi bilir. Bizim onlarla olan muhabbetimizi Ekmel Bey’in ne gücü ne de düşünce dünyası yeter." diye konuştu.

"BUNLAR HEP YALANCI"

Başbakan, "Gazze’ye gittim diyor. Müsaade et de İİT Genel Sekreterisin. Oraya gitmen senin şahsiyetinden değil uluslar arası hukukun sana sağladığından kaynaklanıyor. Ben de Dışişleri Bakanımı, oğlumu gönderdim. Her zaman Gazze’nin yanında olduk. Bakın bir yalan daha. Bunlar yalancı ya. Türkiye İsrail’e jet yakıtı veriyor dediler. Tamamen yalan tamamen iftira. Bu yalanı İsrail’in Gazze katliamını perdelemek için yaptılar. İsrail yakıtı gelir buradan yakıtını alır bu onların en doğal hakkı. Bizim uçaklarımız da oraya gittiğinde yakıt alır. Ama jet yakıtı bizim ihraç kalemlerimiz arasında değil." ifadelerini kullandı.

"BİZ ONA EMANET VERDİK ODA İHANET ETTİ"

Erdoğan, "Kürecik’teki radar NATO’nundur. Ve bizim savunmamıza yönelik 4 tane üs kurulmuştur. Bunu İsrail’e bir katkısı olmadığı gibi İsrail’in buna ihtiyacı yok çünkü daha gelişmiş olan sistemler onlarda var. Biz ona bir emanet verdik o da emanete ihanet etti. Şimdi çıkmış nankörlük yapıyorsun. Türkiye Gazze için bir şey yapmadı diyorsun. Gözüne dizine dursun. Bunlar kibir abidesi.Ne Gazze’ye ne Filistin’e hiçbir desteği olmamıştır. Bunlar kibirle hep havaya bakar. Gazze’de Filistin’de en çok yatırım yapan ülke Türkiye.Türkiey Gazze’de yok diyor. Gözüne dizine dursun. TİKA şu anda orada. Ve talimat verdim yaralıları taşımaya başlayacağız.Ekmel Efendi senin ruhun muazzeb olmaz ama bizim ruhumuz muazzeb olur." diye konuştu.

İşte Başbakan Erdoğan'ın Adana'da yaptığı konuşmadan satırbaşları:

"SEN NEREDESİN BAHÇELİ"

MHP Genel başkanı benim için sen Çankaya yokuşunu çıkamazsın diyor. Şimdi ben Bahçeli’ye soruyorum ya nerelerdesin sen.

Nerede olduğunu bilen duyan var mı. Zaten meydana çıksa bile Sivas’ın ötesine gidemez.Niye biliyor musunuz milletin karşısına çıkacak yüzü yok. göreceksiniz 10 Ağustos’tan sonra aldığı yenilgiyi izah edemeyecek. O koltukta da daha fazla oturamayacak.

"BM TERÖR ÇARKINA KATKI SAĞLIYOR"

Adana’da CHP, MHP, HDP’ye gönül vermiş vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Yanı başımızda terör devleti İsrail 16 gündür Gazze’yi vahşice bombalıyor. 650 can ne yazık ki şehit oldu. 4 bin can yaralı. Dünya, İslam ülkeleri, BM bu katliama seyirci kalıyor. BM Hamas’ı suçlayarak İsrail’in terör çarkına katkı sağlıyor.

EKMEL BEY RAHATSIZ OLUYORMUŞ VARSIN OLSUN

Bütün dünya sussa da biz susmayacağız. Biz malumdan yanayız. Birileri bundan rahatsız oluyormuş. Kılıçdaroğlu, Ekmel Bey, Demirtaş rahatsız oluyormuş varsın olsunlar. Türkiye zulmü görmesin, ses çıkarmasın istiyorlar. Şu anda özür dileyen değil, özür dileten Türkiye var.

PENSİLVANYA TAZİYE DİLİYOR İSRAİL'E BİR ŞEY DEMİYOR

Pensilvanya medyası İsrail'in zulmüne destek veriyor. Taziye diliyor, İsrail'i birşey söyleyemiyor. 2001’de İsrail Cenin’de katliam yaptı. 1500 Filistinliyi şehit etti. Dönemin Başbakan’ı Bülent Ecevit çıktı grup toplantısında “Yapılanlar soykırımdır” dedi.

BUGÜN CNN'E RÖPORTAJ VERDİM

Bugün ben de CNN ile röportaj yaptım. “Siz İsrail’in yaptıkları için soykırım diyorsunuz doğru mu? Arkasında mısınız” dediler. "Evet ölene kadar arkasındayım" dedim. Merhum Ecevit maalesef baskılara dayanamadı 15 gün içinde 4 kez özür dilemek zorunda kaldı. Artık özür dileyen değil özür dileten bir Türkiye var.

MİT TIRLARINA OPERASYONUN HESABI SORULUYOR

MİT tırlarına kim operasyon yaptı? Paralel yapı. Şuanda bunların hesabı soruluyor. İstanbul operasyonu budur daha neler çıkacak. Şimdi çıkmış biri diyorki gözaltılar yanlış, Onların canı yanmıyor ki bizim canımız yanıyor. Onların sırtında yumurta küfesi yok.

Onların canı değil bizim canımız yanıyor. Bu ülkenin bakanlarını, başbakanını dinleyenler bunlar. Bunların hepsi ortaya çıkacak. CHP ihanet şebekesine yapılan operasyondan rahatsız olmuş. Monşer de rahatsız olmuş.

10 Ağustos'ta yeni Türkiye diyeceksiniz. Gündem belirleyen ülke olmak için sandığa gideceksiniz. Biz adaletimizle dünyanın öbür ucuna gitmişsek yine gideceğiz. Çözüm süreci için Adana'dan oy bekliyorum. Çözüm süreci için hep beraber çalışacağız."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan İhsanoğlu'na: Gazze'de Yaptıklarımız Gözüne Dizine Dursun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • ali ateş: bağırmadan çağırmadan insanları rencide etmeden onlara hakaret etmeden siyaset yapamaman çok üzücü sayın başbakan. bir müslüman bu kadar incitici bu kadar rencide edici olmamalı. arap ların yaşadığı coğrafyada kalan dostların hamas, işid, el nusra ve barzani. . . kimin projesi bunlar Allah aşkına bir kez de olsa hiç olmazsa şu ramazan ı şerifte doğru söyleme erdemini göster. 65 17 Yanıtla Yavuz: 600 ü geckin kardeslerimiz katlediliyor sen bagirmadan konus diyorsun senin soyun sopun acaba nereye dayaniyor bi tür bu aciyla uyuyamaz ama sizin gibi insanlar ölen kardeslerimizin yaninda olacagina halen oy kaygisi yüzünden basbakana camur atma derdinde bare kendinizi kandirmayin biraz gercekci olun 0 0
  • Yavuz: Beraber yürüdük biz bu yollarda sonuna kadar akp Biz senin ne oldugunu iyi biliyoruz sen bir osmanli torunusun yahudi tohumu degil 10 51 Yanıtla
  • haram lokma yemedik: şovdan, kuru gürültüden başka ne yaptın ki. senin yaptığının fazlasını venezuela devlet başkanı yaptı. evet, biz de seni oylarımızla desteklemiştik, o desteğimiz senin ve yalakalarının eline dizine dursun, asıl nankör sen ve senin yalakalığını yapan, timsah gözyaşı dökenlerdir. 35 7 Yanıtla
  • A: ohooooooooooooooooooo iş nankörlüğe kalacaksa senin rahmetli erbakan hocaya yaptıkların burdan köye yol olur efendi. 33 5 Yanıtla
  • RIDVAN: RTE BAKTI İHSANOĞLU DİŞLİ RAKİP, HEMEN TAKTİK DEĞİŞTİRİP AKP YE OYVERENLERİNİN ÇOK SEVDİĞİ SEÇİM KAZANMAK İÇİN HAKARET ETMEK GEREKİRİ UYGULAMAYA BAŞLADI. 33 2 Yanıtla
  • 1453 kartallar1: ÇAKALLARIN SALTANATI ASLAN KÜKREYİNCEYE KADAR. . . . DÜNYA LİDERİNE SELAM YOLA DEVAM. . . . 4 27 Yanıtla hürrealsit: sen bu kişinin bu tarz konuşmalarını onaylıyorsun yani. ahh benim canım memleketim nirden nire geldik. 0 0
  • Bora: Ya işin gücün edebiyat parçalamak dünyaya rezil olduk israil durmadan filistini yakıyor yıkıyor sen edebiyat nasıl olsa Türkiye koyun kaynıyor 23 7 Yanıtla
  • SADE VATANDAŞ: TIPKI ZÜBÜK FİLMİ YA 26 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement