Erdoğan'dan Demirtaş'a: Bir Pop Star Çıkardılar, Hayırlı Olsun - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Demirtaş'a: Bir Pop Star Çıkardılar, Hayırlı Olsun

Erdoğan, canlı yayında saz çalıp türkü söyleyen Demirtaş için "Bir pop star çıkardılar. İyi saz çalıyormuş. Sesi de güzelmiş öyle diyorlar. Hayırlı olsun" dedi.

28.05.2015 16:33  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir'de Damat İbrahim Paşa Bulvarı'nda düzenlenen "Cumhurbaşkanı Nevşehirlilerle Buluşuyor" programına katılarak vatandaşlara hitap etti.

"BİR POPSTAR ÇIKARDILAR, SESİ DE GÜZELMİŞ"

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, dün akşam katıldığı canlı yayında saz çalıp türkü söylemesine değinen Erdoğan, "Bir popstar çıkardılar. İyi saz çalıyormuş, öyle diyorlar. Sesi de güzelmiş, öyle söylüyorlar. Hayırlı olsun. 6-8 Ekim olaylarında milleti sokağa döküp 50 kişinin ölümüne sebep olan bu değil miydi?

Bir yandan da milleti tehdit etmekten geri durmuyorlar. Neymiş efendim, bölücü örgütün ve paralel yapının desteklediği parti barajı aşamazsa kriz çıkarmış, erken seçime gidilirmiş. Kim söylüyor bunu, bir yanda milliyetçi olduğu iddiasındaki partinin genel başkanı söylüyor. Böyle bir yanlış olabilir mi? Bunu nasıl söylersin? Bu ülkenin güvenlik güçlerini tepeden tırnağa nasıl yok farz edersin? Bu ülkede hukuka, yasalara ters hareket edenler gerekli muameleyi görür." dedi.

"BU SÖZDE AYDINLARIN ÖLDÜRÜLEN 50 KİŞİ İÇİN BİLDİRİ YAYINLADIKLARINI GÖRDÜNÜZ MÜ?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Vesayete niyetlenmek Van'da bilboardlara kan akan musluk resimleri asmaktır. Vesayeti istemek, bölgenin her yerinde vatandaşlarımızı kendilerine oy vermeleri için tehdit etmektir. Vesayeti desteklemek Diyarbakır'da 3. kattan atılan, bıçaklanarak otomobille üzerinden geçilen Yasin Börü'nün katline ses çıkarmamaktır. Bu sözde aydınların 6-8 Ekim olaylarında öldürülen 50 kişi için bildiri yayınladıklarını duydunuz mu, gördünüz mü? Ne aydını, bunlar karanlık, karanlık. Bunların hiçbir milli meselesi yok. Hiçbir milli mesele için bir bildiri yayınladıklarını görmedik, göremezsiniz. Çünkü bunlar hiçbir zaman benim milletimin canının, inancının, kültürünün, tarihinin, değerlerinin yanında yer almadılar. Bunlar her zaman milletin karşısında oldular."

"ONLARIN DA DERDİ EŞ BAŞKANLARIN PARTİSİNİN BARAJI GEÇMESİ"

"Aydın" kisvesi altında 200 kişinin bir araya gelerek bildiri yayınladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan "Onların da derdi eş başkanların partisinin barajı geçmesi. Bizi de vesayet rejimi oluşturmakla suçluyorlar. Biz vesayet rejimini 27 Mayıs darbesinden, 12 Eylül darbesinden, 28 Şubat postmodern darbesinden, 27 Nisan o bildirisinin okunduğu zamandan biliriz. Biz vesayetle çarpışa çarpışa bugünlere geldik. Bugün illa bir vesayet arayacaklarsa gitsinler arkasında durdukları yere baksınlar" dedi.

"KURU MİLLİYETÇİLİK OLMAZ"

12 yıllık Başbakanlığı döneminde, kişi başına milli geliri 3 bin 500 dolardan 10 bin 500 dolara çıkardıklarını anlatan Erdoğan, Türkiye'ye bu zenginliği istikrar ve güven ortamı sayesinde kazandırdıklarını belirtti. Erdoğan, "Milli bankamız Merkez Bankası kasasında 27,5 milyar dolar vardı. Şimdi, 122 milyar dolar var. Milliyetçilik öyle kafatası milliyetçiliğiyle olmaz, kuru milliyetçilik olmaz, böyle olur, kasayı doldurmakla olur" diye konuştu.

Erdoğan\'dan Demirtaş\'a: Bir Pop Star Çıkardılar, Hayırlı Olsun
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Demirtaş'a: Bir Pop Star Çıkardılar, Hayırlı Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (212)

  • serhad.: ZORUNA MI GİTTİ 49 20 Yanıtla
  • baz: O sadece saz çalıyor 59 9 Yanıtla
  • İZMİRRRR: ADAM GİBİ ADAM RECEP TAYYIP ERDOĞAN..SENİNLEYİZZ 15 51 Yanıtla
  • akp: adam sadece saz çalabiliyor ya birileri gibi türkiyenin paracıkları çalsaydı o zaman mı adam diyecektiniz. 60 5 Yanıtla
  • seLma: Bende artık fanatik Demirtaş hayranı oldum allah yar yardımcısı olsun 57 5 Yanıtla
  • dürüst imam: BU DEMİRTAŞ TAN BAŞKA KIMSE BUNUN KARŞISINDA DURAMAZ .. ULKEM İÇİN BU KEZ HDP 51 4 Yanıtla
  • T.A.K HACK TİM: EVET O BİR STAR, HEM POPSTAR HEM SİYASETTE STAR ...ADAM GİBİ ADAM DEMİRTAŞ. . . 41 14 Yanıtla
  • tuğba izmirden: Hdp gümbür gümbür geliyor 45 6 Yanıtla
  • haydar kahraman: Her gün zır zır aynı şeyleri söyleyeceğine keşke sen de türkü söyleyebilseydin. Gerçi o çatlak sesinle çekilmezsin ya... 43 6 Yanıtla
  • Antepli: canım adam saz çalıyor para çalmiyor bizede bu lazım 42 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Sarıgöl'de Üzüm Bağlarında Salkım Güvesi İle Mücadele Başladı
    10:10 Sarıgöl'de Üzüm Bağlarında Salkım Güvesi İle Mücadele Başladı

    Sarıgöl İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, üzüm bağlarında rekolte kaybına yol açan 'Salkım güvesi' zararlısına karşı 'Japon Tuzağı' adı verilen feromon tel ve kapsül uygulama zamanının başladığını üreticilere hatırlattı. Üreticilere devlet desteği de sağlanmaktadır.

  • Hatay'da Evde Bulunan Gergedan Böceği Doğal Hayatına Geri Bırakılacak
    10:05 Hatay'da Evde Bulunan Gergedan Böceği Doğal Hayatına Geri Bırakılacak

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yaşayan Hüseyin Sert, evinin balkonunda bulduğu gergedan böceğini besleyip temizledikten sonra yeniden doğal hayat alanına bırakacak. Sert, böceğin koruma altına alındığını ve neslinin tükenmekte olduğunu öğrendikten sonra bakımını yapmış ve parazitlerini temizlemiştir. Ancak besleyebileceği bir canlı olmadığı için böceği ormanlık bölgeye salacak.

  • Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları anlatıldı
    10:05 Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları anlatıldı

    Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Düzce'de çiftçilere hibe desteği imkanları hakkında bilgi verildi. IPARD III programı ile tarım sektöründe ek destek sağlanacak ve toplamda 786 milyon Avro hibe desteği sağlanacak. Düzce'nin bu programdan fayda sağlayacağı belirtildi.

  • Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor
    10:04 Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor

    Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçirilen balık ağı örme kursları Doğanbey ve Serçin'den sonra Güllübahçe'de de 4 yıldır aralıksız devam ediyor. Kadınların meslek edinmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kurslar ise yoğun talep görüyor.

  • Kartal'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
    10:04 Kartal'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

    Kartal Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşku ve etkinliklerle kutlayacak. Kortej yürüyüşü ve mahalle şenlikleri ile dolu bir gün geçirilecek.


Advertisement