Erdoğan'dan 400 Millletvekili İsteği İçin Yeni Açıklama - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan 400 Millletvekili İsteği İçin Yeni Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ben A Partisi, B Partisi, C Partisi demiyorum. 400 milletvekili ve yeni Anayasa diyorum. Başkanlık sistemi diyorum." dedi.

19.04.2015 18:53  Güncelleme: 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Levent- Rumeli Hisarüstü Mini Metro Hattı açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 400 milletvekili ve başkanlık sistemi hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "400 milletvekili istiyorum" söylemine açıklık getirerek "Ben A Partisi, B Partisi, C Partisi demiyorum. 400 milletvekili ve yeni Anayasa diyorum. Başkanlık sistemi diyorum." dedi.

"KOALİSYON TARTIŞMALARINA SERT KARŞILIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefetin koalisyon tartışmasına değinerek şunları söyledi:

"Seçimde projesi koalisyon olan bir muhalefet partimiz var. Veya partileri var. Şimdi ne diyorlar. Burası çok manidar. Biz koalisyon kurabiliriz diyorlar. Seçimden sonra yeterli çoğunluğu bulursak koalisyon kurarız diyorlar. Seçimden sonra koalisyon kuracağız' demek, 'Türkiye'ye kaybettirmeye talibiz' demektir."

TÜRKİYE'NİN İHTİYACI KOALİSYON DEĞİL BAŞKANLIK SİSTEMİDİR"

Türkiye'nin ihtiyacı olduğu şey koalisyon değildir. Koalisyon vaat edenler bu ülkenin değil kendi istikbalini düşününlerdir.Türkiye'nin geleceği için ihtiyaç duyduğu proje koalisyon değil, Başkanlık sistemidir."

"KOALİSYON DEMEK..."

Koalisyon isteğine ağır eleştirilerde bulunan Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti:

"Koalisyon demek işsizlik demektir, enflasyon demektir, Bunların geçmişini gördük. Koalisyon bir avuç zenginin, kerameti kendinden menkul bir avuç bürokratın milletin sırtına kene gibi yapışması demektir. Koalisyon demek eski Türkiye demektir. Koalisyon denen çürük ipe sarılmak onları kurtarmaz. Koalisyon kabustur. Koalisyon demek emeklinin işçinin memurun kaybetmesi demektir. Yüksek faizle parasına para kadan üç beş zenginin parasına para katması demektir. Koalisyon demek IMF kapılarına para dilenmek demektir. Koalisyon demek eski Türkiye demektir. Koalisyon denen çürük ipe sarılmak onları kurtarmaz. Koalisyon kabustur. Biz yeni Türkiye diyoruz."

"BEN A PARTİSİ, B PARTİSİ DEMİYORUM"

400 milletvekili konusunda yaptığı açıklamalarada değinen Cumhurbaşkanı, sözlerine açıklık getirerek "Ben A Partisi, B Partisi, C Partisi demiyorum. 400 milletvekili ve yeni Anayasa diyorum. Başkanlık sistemi diyorum." dedi.

Erdoğan\'dan 400 Millletvekili İsteği İçin Yeni Açıklama
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan 400 Millletvekili İsteği İçin Yeni Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (152)

  • ALLAH DOSTU: SİZ İYİ BİR FUTBOLCUYDUNUZZ İYİ RÖVEŞATA YAPARDINIZ AMA UNUTMAYINKİ TABUTTA RÖVEŞATA YAPILMIYOR 110 3 Yanıtla
  • Yusuf caybugun: Yaşasın TÜRKIYE CUMHURIYETI 109 0 Yanıtla
  • Karagöz : Kendi ağzından çıkanı inkar etmeye başladı 8 hazıranda ya inme olur yada kalp krizi.. İnanki Türkiye sensiz daha huzurlu olacak.. 102 5 Yanıtla
  • ERS: EYER TAYİP KAZANIRSA T. C BİTECEK YERİNE (TAYYİP ERDOĞAN DEVLETİ )OLACAK 81 2 Yanıtla
  • ahmet: Tayyip bir tek sen akıllısın da bu millet geri zekalımı??? Geri zekalılarda yok degil yani... 64 5 Yanıtla
  • ALLAH DOSTU: ÖYLE ÜMREYE GİTMEYLE HACCA GİTMEYLE NAMAZ KILMAYLA MÜSLÜMAN OLUNMUYOR SİZ HALKIN CAN DAMARI OLAN MÜSLÜMANLIĞI KULLANIYOSUNUZ ZATEN SİZİDE BU ÇARPACAK EYVAHINIZDA PARA ETMEYECEK 68 0 Yanıtla
  • MHNR: BU ADAM TÜRKİYEYİ YARATMADI TÜRKİYE BU ADAMI YARATTI VE YİNE TÜRK HALKI BU ADAMI İNDİRECEK 64 2 Yanıtla
  • OY OY NEDİR BUGÜZELLİKLER: BUNDAN BÖYLE AKP YE OY YOK. OYLAR MHP YE 62 2 Yanıtla
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE: 400 MİLLETVEKİLİ HAYAL BİLE DEĞİL, AKLI BAŞINDA BİR İNSAN NASIL BÖYLE BİR HAYAL ÖTESİ BİR TALEPTE BULUNUR İNANAMIYORUM, ETRAFTA KOYUNLARDA BAYAĞI AZALDI AMA, NEYSE AT YALANI BELKİ TUTAR 60 3 Yanıtla
  • tyr: yav yeter bu adamdan bıktık usandık 47 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement