Erdoğan: Çözüm Sürecini Yürütmek Artık Mümkün Değil - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Çözüm Sürecini Yürütmek Artık Mümkün Değil

Çin ziyareti öncesi açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı, "Bu ülkede milli birliğimize, kardeşliğimize kastedenlerle çözüm süreci yürütmek artık mümkün değildir." dedi.

28.07.2015 11:45  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KARDEŞLİĞİMİZE KASTEDENLERLE..."

Çözüm sürecinin istismar edildiğini belirten Erdoğan, "Çözüm sürecinin başlangıcına ve bugüne bakalım. Adımı attığımız andan itibaren akil insanlar çalışmalarını başlattı. Çözüm süreci istismar edildi. Martta başbakan olarak partimin başındaydım karşılığını bulmadı. Genel seçimlerde bu işin hasar gördüğünü gördük. Bu hasarla birlikte ortada gerçek var. Milli birliğimize, kardeşliğimize kastedenlerle bunu devam ettirmek mümkün değildir. Akl-ı selimin egemen olmadığı ortamda demokrasi olamaz." dedi.

HDP'YE SERT GÖNDERME

Açıklamasında HDP'yi de sert sözlerle eleştiren Erdoğan, " Türkiye'de terör örgütünün uzantısı olan siyasi partinin bu terör örgütüne karşı tavrını, açıklamasını duydunuz mu? Aksine onları sahiplenmeye devam ediyor. Bu konuda bizim uluslararası noktadaki dezenformasyonlara karşı gerek başbakan gerek ben bilgilendirmeye devam ediyoruz. Devlet başkanları da açıklamalarını yapıyorlar." şeklinde konuştu.




Erdoğan: Çözüm Sürecini Yürütmek Artık Mümkün Değil

Son Dakika Güncel Erdoğan: Çözüm Sürecini Yürütmek Artık Mümkün Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (210)

  • ALPEREN KURT: PEKİ ÇÖZÜM SÜRECİNİ KİM YÜRÜTÜYORDU.BU KANIN BEDELİNİ ÖDESİN.BENCE KÜRDLERDEN OY ALMAK İÇİN ÇÖZÜM DİYORDUN.ZATEN SİYASİ HAYATINDA HEP İHANET ETTİN.REFAH PARTİSİNE, ERBAKAN HOCAYA,ASKERE, BERABER YÜRÜDÜĞÜN ABDULATİF ŞENERE,FETHULLAH GÜLENE,EN SON KÜRDLERE, YARIN SANA ŞUAN YARDIM EDEN ZEVAT TAİFEYE KESİN İHANET EDECEKSİN.YANİ SAVAŞ ÇIKARLARI BİZZAT KENDİN EMİR VERİP YARGILATACAKSIN.TIPKI PARALEL UYDURMAN GİBİ 356 7 Yanıtla
  • Sss: Allah bu ülkeyi senden kurtarsın bir an önce yoksa sonumuz hiç iyi değil 131 114 Yanıtla
  • kırlı: neyin peşinsesin kirli adam... devam et halk uyanıyor... 6 128 Yanıtla
  • Sss: Oy alamadın ya şimdi erken seçimde oy almak için iç savaş bile çıkartırsın yeter yaw bu ülkenin kaderi senin ağzından çıkacak iki kelimeye mi kaldı 33 65 Yanıtla
  • aşık: Allahin Aslanı bu partiyi o meclise sokma artık sen bu memlekete ve bayrağa yetersin seni biz aslan seçtik yine seceriz sen yürü bizde seninle kim ne derse boş durmak yok yola devam hedef 2023 Yürü be kim tutar seni 82 5 Yanıtla
  • aptalların ülkesi: bakıyorumda milliyetçi türkler nasıl da erdoğana sempati duymaya başladılar ,,lan ne oldu sıfatınıza daha dün erdoğan deilmiydi sizin parti başkanınıza --sen kim oluyorsun da genelkurmay başkanımızı eleştiriyorsun sen onu tırnağı bile olamazsın demedi cumhur başkanınız sizin dewlet babaya,,,oyüzden diyorum ya aptalların ülkesi 4 68 Yanıtla
  • tax: Sen hdp pkk yi cok seviyon emme sadece oylar gidince dokundu düne kadar onlari kim koruyup kolladi. 63 6 Yanıtla
  • Kamil: Saray için oğullarımızı kurban etmeyeceğiz. 53 15 Yanıtla
  • Savas: Bende kurdum bukadar yuzsuzlugu ihaneti bende kabul etmiyorum artik nolacak olsun bu hainlerle biyere varilmaz cuhurun baskani haklidir 60 5 Yanıtla
  • Kekowa: Hepsi bir oyundu başkan olmak için. Seni başkan yaptirmiycaz... 33 26 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi
    20:04 Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi

    Nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, sürü halinde Çemişgezek ilçe merkezine indi. Dünya Doğa Koruma Birliği'nce yayımlanan 'Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi'ndeki dağ keçileri Çemişgezek ilçe merkezine indi. Caddede gezen keçiler ardından parkta otlandı. İnsanlardan korkmayan keçiler, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası kayıt altına alındı.

  • Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi
    20:02 Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi

    Malatya'da yolcu treninde yapılan operasyonda, üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar bulundu. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

  • Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu
    20:00 Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu

    Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki 7. sınıf öğrencisi Harun Aydemir, sıfır atıktan yaptığı kedi evi ile Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışmasında Isparta birincisi oldu. Aydemir, projenin amacının atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
    19:57 Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 mahallede düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 3 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.


Advertisement