Erdoğan'a "Seçimden Önce Gelme" Diyen MHP'li Başkan'a, "Haddini Bil" Yanıtı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'a "Seçimden Önce Gelme" Diyen MHP'li Başkan'a, "Haddini Bil" Yanıtı

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Başkan Sözlü'nün Erdoğan'ın Adana programıyla ilgili "Seçimden sonra gel. Sıcak karşılayalım." şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

21.05.2015 11:15  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana programıyla ilgili "Seçimden sonra gel. Seni sıcak bir şekilde karşılayalım." şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

"ÜST AKLI RAHATSIZ ETMİŞ"

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Mayıs'ta Adana'da gerçekleştireceği toplu açılış ve cumhurun başkanı olması hasebiyle milletimize teşekkür edecek olması Adana Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ve aynı yöne baktığı üst aklı belli ki çok rahatsız etmiş" dedi.

"TARAF OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ"

Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ülkenin Cumhurbaşkanına karşı sergilediği tutum ve ifadelerin haddini ve çapını aşan bir tutum olduğunu söyleyen Yeni, şöyle devam etti:

"Belediye başkanının, Cumhurbaşkanının açılış alanı konusunda 'Seçimden sonra gel, seni sıcak bir şekilde karşılayalım' tarzındaki alaycı yaklaşımı bile tarafsızlıktan dem vuran şahsın ne kadar taraf olduğunun açık göstergesidir. Sen kendini de parçalasan Cumhurbaşkanımız milletimizle buluşmasına devam edecek. Vesayetçi ağabeylerin de bunu böyle bilsin. Cumhurbaşkanımız yasalara uymasını elbette bilir. Ancak burada hem devlet adamlarına hem de yasalara uymanın ne demek olduğunu ve tarafsızlığın ne anlama geldiğini belediye başkanından da seçim çalışmalarında, afişlemede sergilediği çifte standardı ortadan kaldırmasını Adana görmek ister. Cumhurbaşkanımızın toplu açılışlara ve teşekkür programlarına katılmasına müdahale etmeye ne senin ne de üst akılların gücü yetmez. Siyasi rant elde etme amacı gütmenin ve üst akılları mutlu etmenin gayreti ile bu açıklamayı yapma gafleti içerisinde olduğun belli."

"HADDİNİ BİLECEKSİN"

Fikret Yeni, "Seçilmiş Cumhurbaşkanının varlığının bile sizi rahatsız ettiği ortada. Çatı adayınıza rağmen milletimizin desteğini alarak yüzde 52'lik oy oranı ile seçilmiş olmasının derin acısı son açıklaman ile açığa çıkmıştır. Şunları aklına sok belediye başkanı, önce haddini ve yerini bileceksin. Senin bu ülkenin Cumhurbaşkanı için zaman tayin etmeye ne gücün ne de çapın yeter. 7 Haziran'da seninle özdeşleşmiş olan kirli dil, seni o bataklıkta boğacaktır. Bugüne kadar siyasi terbiyemiz gereği sana cevap vermediysek muhatap olunacak biri olmadığın içindi. Sanırım senin bu aymazlığın meydanı boş zannetmenden kaynaklandı. Meydan zannettiğin gibi senin at koşturacağın cinsten değil. Unutma bu millet sana böyle devlet büyüklerine fütursuzca konuşasın diye oy vermedi. Senin görevin Adana'ya hizmet etmektir, boyunu aşan laflar etmek değil. Sen sadece işini yap. İnsanları kin ve nefrete sürükleyen söylemlerinin bir getirisi olacağını zannetme." dedi.

Erdoğan\'a "Seçimden Önce Gelme" Diyen MHP\'li Başkan\'a, "Haddini Bil" Yanıtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'a 'Seçimden Önce Gelme' Diyen MHP'li Başkan'a, 'Haddini Bil' Yanıtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (103)

  • makarnacı arif: Biz Akp yiz biz Türkiyeyiz biz biz yüzde 50 yiz zorunuza giden bu mu 10 37 Yanıtla
  • aa: Hüseyin sözlü gitsin adana otobüsçülerinden haraç toplasin 10 28 Yanıtla
  • ESKİ CEMAATÇİ: adamsın be tayyip boşuna seçmemişim seni bir belediye başkanına cumhurbaşkanı boyun eyebilirmi, eyseydin şaşardım 9 28 Yanıtla
  • EMRE: MHP NİN YARISI MASON YARISI CEMAATTÇİ KİMSE GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEK İSTEMEDİĞİNDEN ARAŞTIRMIYOR 6 30 Yanıtla
  • ESKİ CEMAATÇİ: adamsın be tayyip boşuna seçmemişim seni bir belediye başkanına cumhurbaşkanı boyun eyebilirmi, eyseydin şaşardım 6 27 Yanıtla
  • adanalıyık: cumhurbaşkanımız tc nin mimarıdır istedigi yere girer.kimsenin haddine düşmemiş gelme demek.herkes yerini bilsin 10 23 Yanıtla
  • sancak: milletin seçtiğine saygısı olmayan milletin haini olur 7 24 Yanıtla
  • ANTEPLİ: PATLASANIZDA ÇATLASANIDA OYLAR MHP YE :) YETER LAN BIKTIK AKPKK DAN 18 8 Yanıtla
  • Ali: Sayın cumhurbaskanı nasıl oy verdım sana cok pismanım 18 7 Yanıtla
  • ceyhun: yaşa sözlü başkan.tüm adanalıları başkanlarının arkasında olmasını temenni ediyorum.tayyip gelse bile onu geldiğine pişman edin, gitmeyin mitingine.haddini bilmesi gereken biri varsa o da tayyip tir. 14 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement