Erdoğan 177 Yıl Sonra Belçika İle İlk Resmi Ziyareti Gerçekleştirecek - Son Dakika
Güncel

Erdoğan 177 Yıl Sonra Belçika İle İlk Resmi Ziyareti Gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan 177 yıl sonra Belçika ile Türkiye arasında ilk kez resmi görüşme gerçekleştirecek.

04.10.2015 22:45  Güncelleme: 23:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mülteci krizi noktasında Türkiye'nin önemli bir yükün altına girdiğini ve ayrım gözetmeksizin kapıların açık olduğunu ifade ederek, "Ülkemizde bazı siyasiler Suriye ve Iraklıları ülkelerine geri gönderme tahaddüdündeler. Bu kişileri gökten yağan varil bombalarına teslim edemezdik" dedi.

1838 YILINDAN BU YANA BİR İLK OLACAK

Barajlar bombalanıyor ama biz yolumuza devam ediyoruz. Bunların kitabında böyle bir şey yok. Bunlar sadece yoklar için var. Sizler bu kardeşinize çok destek verdiniz. Buradan diyorum ki; 1 Kasım'da benim Avrupa'daki kardeşlerim ciddi oranda seçime katılım sağlasın. Terörü yenmek için güçlü bir Türkiye için demokratik hakkınızı kullanmalısınız. İnanıyorum ki bu kararlılığınızı 1 Kasım'da ortaya koyacaksınız.

1838 YILINDAN BU YANA İLK KEZ GERÇEKLEŞECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

"İlginiz ve alakanıza teşekkür ederim. Ak güvercinlerle inşallah hal ve özgürlükle noktasında verdiğimiz mücadeleler güçlenerek devam ediyor."

Teröre karşı mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz. Adaletin tesisi noktasındaki mücadelemizi dünyanın her yerinde devam ettireceğiz. Ülkemizde 2 milyon Suriyeli ve Iraklı mülteci var. Biz ev sahipliği yapıyoruz. Akdeniz kan gölüne döndü. Biz 60 bin 'ölüme giden insanı' Akdeniz'den kurtardık. Ensar muamelesiyle karşılıyoruz.

"KİM DERDİ Kİ ŞIRNAK'TA AĞRI'DA KARS'TA HAVALİMANI OLACAK"

Ülkemizde bazı siyasiler Suriye ve Iraklıları ülkelerine geri gönderme tahaddüdündeler. Bu kişileri gökten yağan varil bombalarına teslim edemezdik o yüzden kapılarımızı açtık. Kobani'den gelenleri de karşıladık aynı şekilde. Sırtını terör örgütüne dayamış olanlar bize iftira atmaya devam ediyor. Kim derdi Hakkari'de, Şırnak'ta, Ağrı'da Kars'ta bir havalimanı olacak. Bunları yaptık çünkü bizim kitabımızda ayrımcılık yok. Bütün engellemelere rağmen bu havalimanlarını yaptık.

Erdoğan 177 Yıl Sonra Belçika İle İlk Resmi Ziyareti Gerçekleştirecek

Son Dakika Güncel Erdoğan 177 Yıl Sonra Belçika İle İlk Resmi Ziyareti Gerçekleştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (80)

  • Erciyes: Gidişin hayırlı dönüşün muhteşem olsun.Rte 43 48 Yanıtla
  • Türkiye: Seni başkan yapacağız hadi Bismillah 34 36 Yanıtla CİHAN CİVAN: YOLUNUZ DİNSİZLİK SONRA BİSMİLLAH HE HEEE İNANDIK SANKİ. DAHA GEÇEN GÜN HOCALARI İÇERİ ATTINIZ. SİZLERE ALLAHI HATIRLATTIĞI İÇİN. LAİKLER SİZİ 1 3
  • aksavar: gidişin olsun dönüşün olmasın 19 34 Yanıtla
  • Kürt Oğlu Kürt: Hepiniz Tayipe kurban olun.. 35 16 Yanıtla
  • ADSIZ: Ölümüne senin yürüdüğün yolda senin neferlerin olmaya her zaman hazırım ve senin çizdiği yoldan gitmeye ölümüne varım büyük Reis sonuna kadar AKP ölümüne AKP vatan hainler ine inat 20 15 Yanıtla
  • MİLO: Banka hesaplarını konrole gitmiştir 12 22 Yanıtla
  • Habip : Açılım sürecini dolaba koydu.Devletin Lojmanları bu saatte saldırıya maruz kalıyor.Adam hiç bir şey yokmuş gibi gezip konuşuyor. 11 22 Yanıtla
  • azra cCc: Mhp 8 25 Yanıtla
  • ABBAS AZERI TURK: AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP 17 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement