Erdemli'de Yol Açma Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

Erdemli\'de Yol Açma Çalışmaları Sürüyor

Mersin’in Erdemli Belediyesi, Hacıalanı Mahallesi Kavaklı mevkiinde yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

30.09.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediyesi, Hacıalanı Mahallesi Kavaklı mevkiinde yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, mahalle sakinlerinin tarlalarına daha güvenli ulaşmaları için çalışmalar kapsamında dere yatağına büz yerleştiriyor.

Çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşların tarla ve bahçelerine sağlıklı ve güvenli şekilde gidip gelebilmeleri için her türlü fedakarlığı yaptıklarını belirtti. Yol çalışmalarında ilçenin her tarafına hizmet götürdüklerini dile getiren Başkan Tollu, bu konuda son derece başarılı olduklarını belirtti. Erdemli için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Tollu, "Şimdi de ilçe merkezine en uzak yerlerden birisi olarak kabul edilen Hacıalanı Mahallesi Kavaklı mevkiinde hiçbir mazeretin arkasına saklanmadan vatandaşa yol hizmeti götürüyoruz. Bu hizmetlerin ibadet olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Hizmete ihtiyaç olan her yere koşturuyoruz. Allah muvaffak kılsın ve utandırmasın" dedi.

Erdemli'de yol konusunda göreve geldikleri günden bu yana çok büyük bir atılım başlattıklarını ifade eden Tollu, bu çalışmaların bundan sonra da hızla devam kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Yol Açma Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement