Erdemli'de Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Vergi Haftası Etkinlikleri

Erdemli\'de Vergi Haftası Etkinlikleri

Erdemli Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar, vergi dairesi personelleri ve mali müşavirler ile birlikte, “26. Vergi Haftası” etkinlikleri kapsamında Erdemli Kaymakamı Osman Taştan’ı ziyaret etti.

23.02.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar, vergi dairesi personelleri ve mali müşavirler ile birlikte, "26. Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında Erdemli Kaymakamı Osman Taştan'ı ziyaret etti.

Vergi Haftası'nı kutlayan Kaymakam Taştan, Erdemli Vergi Dairesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler alarak, ülkelerin hizmet üretebilmesi ve ayakta kalabilmesi için vergiye ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Vergi adaleti konusuna da değinen Taştan, "Vergide adaletin sağlanması için kayıt dışı kazançların önüne geçilmeli ve bunu başarabilmek içinde ne gerekiyorsa yapılmalıdır" diye konuştu.

Vergiler sayesinde devletin ciddi yatırımlar gerçekleştirdiğini anlatan Taştan, "Bugün Erdemli'de ekonomik anlamda çok büyük gelişmeler sağlayacak barajların, göletlerin temeli atıldı. Tamamlandığında bölgeye, yöre insanının üretimine ve kazancına ciddi katkılar sağlayacak. İşte bunlar ödenen vergilerle gerçekleştiriliyor. Vatandaşlarımızda bunun bilinci ile vergisini ödüyor" şeklinde konuştu.

Vergi bilincinin yerleşmesi adına etkinlikler gerçekleştirdiklerini ve bunların çoğunluğunun çocuklara yönelik olduğunu ifade eden Erdemli Vergi Dairesi Müdürü Seyyar ise, "Vergi bir ülkeyi sevmenin bedelidir. Öncelikle geleceğimizin büyükleri çocuklarımıza bu bilinci aşılamak istiyoruz. Bu konuda ilçemizde ve Mersin'de birçok etkinlikler düzenlenecek. Elimizden geldiğince vergi bilincini çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza anlatmaya çalışacağız" dedi.

Mali Müşavir Fatih Taşyürek ise ödenen vergilerle yapılan hizmetlerin vatandaşa iletilmesinin önemine değindi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement