Erdemli'de Uçurtma Şenliği Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Uçurtma Şenliği Yapıldı

Erdemli\'de Uçurtma Şenliği Yapıldı

Mersin’in Erdemli ilçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu yıl ilk kez Uçurtma Şenliği düzenledi.

24.04.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu yıl ilk kez Uçurtma Şenliği düzenledi.

Yoğun katılımla Erdemli sahil bandında gerçekleşen şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Çocuklara uçurtma dağıtan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, daha sonra kendi kullandığı akülü trenle çocuklarla birlikte sahilde tur attı. Çocukları mutlu etmenin hazzının tarif edilemez olduğuna değinen Tollu, "Bugün onların günü, doyasıya eğlenmek hakları. Biz de belediye olarak onların mutluluğuna bir nebze katkı yapmış olduk" dedi.

Bayramların çocukların doyasıya eğlendikleri günler olduğunu söyleyen Tollu, "Belediye olarak bu yıl ilk defa düzenlediğimiz bu şenlik, ilerleyen yıllarda devam edilmesiyle geleneksel hale dönüşecektir. Bayrak rengi uçurmaları gökyüzünün mavisiyle kucaklaştırmaya devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Erdemli birinci uçurtma şenliğini canı gönülden kutluyor, çocuklarımızın daima böyle mutlu olabilmesi için herkesi daha çok birlik ve beraberliğe davet ediyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Uçurtma Şenliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement