Erdemli'de Mahalleliden Çöplük Alanı Şikayeti - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Mahalleliden Çöplük Alanı Şikayeti

Erdemli\'de Mahalleliden Çöplük Alanı Şikayeti

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Koyuncu Mahallesi sakinleri, Şaar bölgesindeki belediye çöplüğünün kaldırılmasını istedi.

22.10.2014 13:38  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli ilçesine bağlı Koyuncu Mahallesi sakinleri, Şaar bölgesindeki belediye çöplüğünün kaldırılmasını istedi.

Mahalle Muhtarı Zübeyir Arslan, yaptığı açıklamada, çöplükte sürekli yangın çıktığını, luşan duman ve pis koku nedeniyle rahatsızlıkların arttığını belirterek, çöplüğün yerinin değiştirilmesi talebinde bulundu.

Çözümün bir an önce getirilmesi gerektiğini vurgulayan Arslan, "Burada mahalle sakinlerimizin serası, zeytin bahçeleri var. Çöplükten çıkan duman ve koku mahalle sakinlerimizi olumsuz etkiliyor. Sebzelerimiz ve ağaçlar kuruyor. Mahalleli olarak biz bu çöplüğün buradan kaldırılmasını ve çözüm bulunmasını istiyoruz'" dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise çöplüğün modernize edilmesi konusunda daha önce çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Modern çöp depo alanına kurmak üzere 250 dekarlık alanı tahsis ettik. ÇED raporu dahi hazırlandı ama seçim öncesinde yetişmedi" diye konuştu.

Sorunun en kısa zamanda çözüleceğini ifade eden Tollu, çöplerin tırlar vasıtasıyla Mersin'deki alana taşınacağını bildirdi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Mahalleliden Çöplük Alanı Şikayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement