Erdemli'de Kumar Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Erdemli'de Kumar Operasyonu

Erdemli\'de Kumar Operasyonu

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir dernek lokaline jandarma tarafından yapılan kumar operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

14.07.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir dernek lokaline jandarma tarafından yapılan kumar operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, 25 metrelik koridoru ve zil alarm sistemi bulunan lokale girebilmek için uzun süre uğraştı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Erdemli Merkez Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Limonlu Mahallesi Lemas Caddesi üzerindeki bir dernek binasına operasyon düzenledi. Kumar oynatıldığı iddia edilen dernek binasının kapısını çalan jandarma ekiplerine uzun süre kapı açılmadı. Uzun uğraşlar sonucu demir kapıyı açtıran jandarma ekipleri, 25 metrelik koridor sonrası bir salona ulaştı. Salonda yapılan aramalarda 1 adet elektronik tombala makinesi, 479 adet tombala kağıdı ve bahis fişi ele geçirildi. Dernekte bulunan 4 kişi ifadeleri alınmak üzere gözaltına alınırken, dernek binasının mühürlenmesi için soruşturma başlatıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdemli'de Kumar Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement