Erdemli'de Kültür Merkezi 29 Ekim'de Açılacak - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Kültür Merkezi 29 Ekim'de Açılacak

Erdemli\'de Kültür Merkezi 29 Ekim\'de Açılacak

Erdemli Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen ve ilçede ilk olma özelliğine sahip kültür merkezinin açılışının 29 Ekim’de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

10.08.2015 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen ve ilçede ilk olma özelliğine sahip kültür merkezinin açılışının 29 Ekim'de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Yapım çalışmaları hızla süren kültür merkezinde yerinde incelemelerde bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Müjdeli bir haber vermek istiyoruz. Vatandaşların heyecanla beklediği ve içerisinde birçok özelliği barındıran kültür merkezimizi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açacağız" dedi.

Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor. Kaba inşaatı biten ve ince işçilik çalışmaları süren bina birçok farklı özellikleri bir arada bulundurmasından dolayı da diğer emsallerden farklılık gösteriyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tollu, kültür merkezinin Erdemli'de bir ilk olduğunu hatırlatarak, özellikleriyle ilgili bilgiler verdi.

Tollu, kültür merkezi içerisinde 2 adet sinema salonunun, spor salonunun, konferans salonunun, hamam, sauna gibi birçok sosyal donatı alanının bulunduğunu belirtti.

Bu kadar sosyal donatının bir arada bulunmasından dolayı da Erdemli Belediyesi Kültür Merkezini n emsallerinden ayrıldığını ifade eden Tollu, kültür merkezini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açacaklarını söyledi.

Başkan Tollu, "Erdemli'ye ilkleri yaşatmaya devam ediyoruz. Kültür merkezi inşaatında artık sona geliyoruz" dedi.

Tollu, "Kültür merkezinin bünyesinde gençlerimiz başta olmak üzere birçok vatandaşımızın ısrarla arzuladığı sinema salonları mevcut olacak. Tiyatro, toplantı, konferans, sinema, sergi, spor salonları gibi insanların aradıkları birçok özelliğin bir arada olacağı kültür merkezimizde hamam, sauna, turizm ofisi, Yörük müzesi, restoran, kafeterya gibi bölümler de yer alacak. Her kesimden her insan burada kendisine bir yer bulabilecek" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Kültür Merkezi 29 Ekim'de Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement