Erdemli'de Kick Boks Gecesi - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Kick Boks Gecesi

Erdemli\'de Kick Boks Gecesi

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si gerçekleştirilen Kick Boks Şampiyonlar gecesi kıran kırana mücadelelere sahne oldu.

21.09.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl 2.'si gerçekleştirilen Kick Boks Şampiyonlar gecesi kıran kırana mücadelelere sahne oldu.

Bu yıl şehitler ve gaziler anısına gerçekleştirilen gecede Türk milli sporcularla Fransa, Hollanda, İran ve Moldovalı sporcularla karşılaştı.

Gecede kısa bir konuşma yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Bu geceyi Gaziler Haftası münasebeti ile geçmişimizi yad etmek adına düzenliyoruz. Gençlerimize tarih şuuru verebilmek adına, ülkenin bu günlere kolay gelmediğinin nakşedilmesi adına, gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarmak, kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora yönlendirmek adına bu geceyi düzenledik" dedi.

Bu tür etkinlikleri önemsediklerini ifade eden Tollu, "Bu etkinliklerle birlik ve beraberlik ruhunu canlı tutmayı da hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'da ise gerçekleştirdiği sosyal etkinlikler dolayısıyla Erdemli Belediyesi'ni tebrik etti.

KIRAN KIRANA MÜCADELE

Gecede Dünya Şampiyonu milli sporcu Funda Alkayış, İranlı rakibi Fatemah Ezemi karşısında maçı zorlanmadan kazanarak birincilik kupasını kaldırdı.

Gecenin en dikkat çeken karşılaşması Milli sporcumuz İsmail Uzuner ile İranlı rakibi Mostafa Rajabi arasında gerçekleşti. Uzuner'in puan farkıyla kazandığı karşılaşma kıran kırana geçti. İzleyenlerin uzun süre unutamayacağı karşılaşmayı Uzuner puan farkıyla kazandı. İzleyiciler Uzuner'i dakikalarca alkışladı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Kick Boks Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement