Erdemli'de Camilerde Çevre Düzenlemesi Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Camilerde Çevre Düzenlemesi Yapılıyor

Erdemli\'de Camilerde Çevre Düzenlemesi Yapılıyor

Erdemli Belediyesi, Avgadı yaylası Aydınlar Mahallesi’nde bulunan Fatih Camii’nin bahçe düzenlemesini yaparak parke ve bordür döşedi.

06.07.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi, Avgadı yaylası Aydınlar Mahallesi'nde bulunan Fatih Camii'nin bahçe düzenlemesini yaparak parke ve bordür döşedi.

Şehir hudutları içerisinde bulunan tüm camilerin temizliğine devam eden Erdemli Belediyesi, aynı zamanda ihtiyacı olan camilerin bahçe düzenlemesi ve parke işlerini de yapıyor. Bu kapsamda çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Cami temizliğini tüm camilere istisnasız uyguluyoruz. Bunun yanında ihtiyacını belediyemize bildiren camilere, bahçe düzenlemesi, parke işleri, oturma grubu, boya-badana, tuvalet ve abdesthane yapımı işlerinde de hizmetlerimizi sunuyoruz. Bu hizmeti yaparken de sadece Allah'ın rızasını gözetiyoruz, başka hiçbir karşılık beklemiyoruz. Sadece camilere değil, Kuran kurslarına da aynı hassasiyetle yaklaşarak aynı hizmeti sunuyoruz" dedi.

Belediye olarak ayrım gözetmeksizin ilçede bulunan tüm camilere hizmet götürdüklerini söyleyen Tollu, "Varımızı yoğumuzu ortaya koyarak Erdemli için çalışmaya devam ediyoruz. Erdemli tarihinde camilere yönelik hizmetlerin bir envanteri çıkarılırsa, en çok çalışmanın bizim dönemimizde yapıldığı ortaya çıkacaktır" diye konuştu.

Her alanda ilçenin her tarafına hizmet götürdüklerinin altını çizen Tollu, Ramazan ayı dolayısıyla camilere biraz daha ağırlık verdiklerini, ancak diğer hizmetleri de büyük bir gayret ve azimle çalışarak sürdürdüklerini kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Camilerde Çevre Düzenlemesi Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement