Erdemli Belediyesi'nden Muhtarlara İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesi'nden Muhtarlara İftar Yemeği

Erdemli Belediyesi\'nden Muhtarlara İftar Yemeği

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçedeki muhtarları iftar yemeğinde buluşturdu.

10.07.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli Belediyesi, ilçedeki muhtarları iftar yemeğinde buluşturdu. İftar yemeğine Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem tollu da katılarak, muhtarlarla birlikte oruç açtı.

İftar yemeğinde konuşan Başkan Tollu, Erdemli'nin hizmetinde olan insanlarla iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Muhtarlarla sık sık bir araya gelerek istişare içerisinde olduklarını ifade eden Tollu, bu tür etkinlikleri, ilçe sorunlarını istişare edip, çözüm yollarını aramak ve bu bağlamda kaynaşma kültürü içerisinde hareket etmek amacıyla düzenlediklerini vurguladı. Büyükşehir yasasının ilçe belediyelerinin elini kolunu bağladığını da belirten Tollu, buna rağmen başarılı hizmetlerini devam ettirdiklerini ve bunun için mücadele etmeye devam edeceklerini kaydetti. Büyükşehir Belediyesi, muhtarlar ve Erdemli'yi yöneten diğer insanlarla el ele verip, siyasi münazaraları bir kenara bırakarak, Erdemli için güç birliği yaptıklarını dile getiren Tollu, "Vatandaşımızın hayır duasını alabilmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bunun neticesi olarak da başarılı grafiğimizi sürdürüyoruz. Şu an Erdemli genelinde parke döşemesiyle, asfalt yol yapımıyla, oyun gruplarıyla, cami temizliğiyle ve daha birçok iş kaleminde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Hiçbir engele takılmadan hizmetlerimiz sürecek" dedi.

Kendileriyle sık sık biraraya gelerek görüşlerine başvurulmasının Erdemli için çok olumlu bir çalışma olduğunu belirten muhtarlar da Başkan Tollu'nun bu konuda çok samimi olduğunu gördüklerini dile getirerek, teşekkür ettiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesi'nden Muhtarlara İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement