Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ogc'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ogc'yi Ziyaret Etti

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ogc\'yi Ziyaret Etti

Mersin’in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.

12.08.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'ni (OGC) ziyaret etti. Başkan Tollu, basın mensuplarını düzenledikleri Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri Yarışması'na katılmaya davet etti.

Beraberinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adem Arslan ile birlikte OGC'yi ziyaret eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye olarak şehre normal hizmetlerinin yanı sıra, ekstra neler kazandırabileceklerin arayışı içinde olduklarını anlattı. Yönetim ve hizmette siyaseti tamamen dışarıda tutuklarını anlatan Tollu, "Kentimizin tüm kesimine eşit hizmeti prensip ediniyoruz. Çünkü her türlü güzel hizmeti yapabilirsiniz ancak kentin tüm insanlarını kucaklamak ve onlarla bütünleşmek de çok önemlidir. Biz bunu seçim öncesi de söyledik ve uygulamaya devam ediyoruz. Erdemli gerçekten hizmete değer bir şehrimizdir. Ülkemizin nadide şehirlerinden biridir. Bununla da övünüyoruz. Allah bize her türlü güzellikleri bahşetmiş. Biz de bu güzelliklere neler katabilirizin çabası içerisindeyiz. Kentimizin yanı sıra dışarıdan gelecek insanlarımızın da memnun kalmalarını hedefliyoruz. Diğer yandan yerel medyamızın içinde bulunduğu zorlukları da biliyoruz. İşte hem şehrimizin güzelliklerine katkıda bulunmak ve hem de yerel medya mensuplarını buluşturmak için bir proje hayata geçirdik. Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri Yarışması kapsamında 32 branşta yarışma düzenliyoruz. Bu yarışmanın yanı sıra sizlerin değerli fikir ve önerilerini alarak, bunu Erdemli için hizmete dönüştürmek istiyoruz. Ben sizleri bu yarışmaya davet etmek için ziyarete geldim. Sıcak karşılama için teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Tollu'nun konuşmasının ardından Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adem Arslan, düzenlenen yarışma ile ilgili bilgiler verdi. Yarışmanın 2-3-4 Ekim tarihlerinde düzenleneceğini bildiren Arslan, "Sizleri Erdemli'de misafir etmekten büyük onur duyacağız. Yarışma Mersin'in yanı sıra Adana, Hatay ve Osmaniye illerindeki yerel medya mensuplarına da açıktır. Son başvuru tarihinin 21 Ağustos olduğu yarışmamız ile ilgili geniş bilgi ve dokümanları www. erdemli.bel.tr internet adresinden öğrenebilirsiniz. Sizlerin yarışmaya katılmanızı bekliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ziyaretinin anısına OGC Başkanı Gökhan Erkmen'e Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı hatırasını anlatan heykelcik hediye etti. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Gökhan Erkmen, Tollu'ya yerel basına verdiği destekten dolayı teşekkür etti ve yarışmaya katılımın mutlaka olacağını söyledi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ogc'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement