Erdem Aslanoğlu, Akçadağ İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Erdem Aslanoğlu, Akçadağ İlçesini Ziyaret Etti

Erdem Aslanoğlu, Akçadağ İlçesini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, Akçadağ ilçesini ziyaret etti.

05.10.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, Akçadağ ilçesini ziyaret etti. Aslanoğlu, "Hem partimize güç katmak hem Türkiye ve Malatya için önemli çalışmalar yapmak istiyorum. Tek amacım sizlere güzel hizmetler getirmek" dedi.

CHP Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte Akçadağ İlçesini ziyaret etti. Ören, Kürecik ve Kozluca mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Aslanoğlu, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Erdem Aslanoğlu'nun rahmetli Mevlüt Aslanoğlu'ndan devraldığı bayrağı daha yükseklere taşımak istediğini kaydetti. Kiraz, "Malatya ve Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu biliyorsunuz. Askerimizin, polisimizin şehit olduğu ciddi bir süreçten geçiyoruz. Seçim ziyaretlerinde bulunduğumuzda yoksulluktan, yokluktan bahsediyorduk ama akan kan ve gözyaşı hepsinin önüne geçti. Dolayısıyla bir barış ortamının kurulması gerekiyor. Birbiriyle inatlaşarak, itişerek, kalkışarak Türkiye'nin sorunları çözülmez. Türkiye'nin sorunlarını sağduyu ile akılla, bir araya gelerek, toplumsal bir mutabakat çerçevesinde çok rahatlıkla çözebiliriz" diye konuştu.

Erdem Aslanoğlu ise Cumhuriyet Halk Partisi'nin ülkeyi içerisinde bulunduğu durumdan çıkarabilecek en önemli parti konumunda olduğunu ifade etti. Aslanoğlu, "Koalisyon sürecinde en güzel duruşu sergileyen ve görüşmeleri yapan parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Diğer partilerle olacak uzlaşmayı da sağlayacak tek partiyiz. Eğer biz iktidara gelirsek, 'Önce birlik, önce insan, önce Türkiye' diyoruz. Amacımız, Türkiye'yi bu bulunduğu durumdan çıkarıp, hem ekonomik hem de birçok konuda güzel yerlere getirmek" ifadelerine yer verdi.

Aslanoğlu, "İnşallah ona layık bir evlat olarak sizlere güzel hizmetleri getiririm. Benim tek amacım bu. Hem partimize güç katmak hem Türkiye ve Malatya için önemli çalışmalar yapmak istiyorum. Babam yeri geldi kayısı için ağladı. Kayısının değerini bildi. Biz de kayısının mecliste sesi olacağız. Biz de gerekirse kayısı için ağlayacağız. Biz de gerekirse mecliste kayısı için savaşacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdem Aslanoğlu, Akçadağ İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement