Erdekspor'da Didim Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Erdekspor'da Didim Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup takımlarından Erdekspor, Didim Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

23.01.2015 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup takımlarından Erdekspor, Didim Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Kırmızı-beyazlılar, Teknik Direktör Mesut Dilsöz gözetiminde kulüp tesislerinde çalıştı.

Sportif Direktör Can Cangök, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Didim temsilcisiyle ilk yarıda son dakikada attıkları golle 1-1 berabere kaldıklarını hatırlattı.

Rakip sahadan puan veya puanlarla dönmek istediklerini vurgulayan Cangök, şöyle konuştu:

"Devre arasında, ilk yarıda üçü ilk 11'de yer alan futbolcularımızdan 9'unu serbest bıraktık. Bu oyuncularımızdan Tarık, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Doğukan, Çorlu 1947 ve Abdullah, Gebze'nin Sultanorhan takımlarına gitti. Buna karşılık takımımıza Isparta Eğridirspor'dan santrfor Durmuş Erol, Bergama Belediyespor'dan sağ bek Mehmet Bozcan, Akşehirspor'dan orta alan oyuncusu Tamer Bal, Afyonkarahisar'ın Afjet takımından santrfor Berkay Yüksel ve Bodrum Belediyespor'dan stoper Levent Çinar'ı transfer ettik. Denenmekte olan iki Kamerunlu, birer Nijeryalı ve Azeri olmak üzere 4 oyuncu var. Bunlardan biri olan Kamerunlu Patrik, gerçekten çok kaliteli ve yetenekli bir oyuncu. Önceki yıllarda Umman ve Katar'da, U-21 ve U-23 milli takımlarının formalarını da giymiş. 1991 doğumlu olup ön libero mevkisinde oynayan Patrik'in ülkemizde oturma iznini almak için çaba harcıyoruz. Bunun için Göç İdaresi Başkanlığından Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne 'olur' yazısı gönderilmesini bekliyoruz. Gelir gelmez de Erdekspor adına bu futbolcunun lisansını çıkaracağız." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdekspor'da Didim Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement