Erciyes'in Zirvesinde Gazze Duası Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Erciyes'in Zirvesinde Gazze Duası Yaptılar

Erciyes\'in Zirvesinde Gazze Duası Yaptılar

Kayserililer Ramazan Bayramın'ın 2. gününde Gazze ve tüm mazlumlar için Erciyes'te buluşup Gazze duası yaptı.

29.07.2014 22:05  Güncelleme: 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserililer Ramazan Bayramın'ın 2. gününde Gazze ve tüm mazlumlar için Erciyes'te buluştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki önderliğinde, Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün desteğiyle, 16 ilçe ve 43 derneğiyle birlikte Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği (TÜMKAYDER) 'in organizasyonuyla binlerce Kayserili Erciyes Tekir Yaylası'nda bayramlaşma ve "Gazze için toplu duada" biraraya geldi.

MEHTERANLA KARŞILAMA KURAN TİLAVETİ VE DUA ILE UĞURLAMA

Konuyla ilgili konuşan TÜMKAYDER genel Başkanı Fatih Doğan, "Gazze'de yaşanan insanlık suçu ve Müslümanların yaşadığı trajedi her duyarlı insan gibi bizleri de derinden sarsmıştır. Gerek, kıymetli büyüklerimiz Sn.Mehmet Özhaseki Bey, gerek Sn.Valimiz Orhan Düzgün Bey, gerekse organizasyonu gerçekleştiren 43 dernek ve Tümkayder yönetimi olarak bizlerin ortak hissiyatıyla, sayılı günler kala organizasyonda program değişikliğine gitme kararı aldık.Kayserili sanatçılarımız Baha'nın ve Fatih Öney'in sahne almasını iptal ederek programdan çıkardık.Her iki sanatçımıza da Gazze'deki insanlık suçuna tepkimizden ve o acıları yüreğimizde hissetmemizden dolayı gittiğimiz bu program değişikliğine göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı da teşekkür ederiz." dedi.

GAZZE VE TÜM MAZLUMLAR İÇİN NURSAÇAN HOCADAN TOPLU DUA

Kayseri dışından gelen Kayserililerle Sıla-ı Rahim'i hedefleyen programda Uğur Arslan'ın sunuculuğunda, Necmettin Nursaçan Hoca'nın önderliğinde Erciyes'te Gazze ve bütün mazlumlar için Kur'an okunarak, toplu dua edildi.

TV KAYSERI CANLI YAYINLADI

Etkinlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 16 İlçe Belediyesi çadır kurarak katılımcılara ikramda bulundu. Organizsyon TV Kayseri'den canlı olarak yayınlandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erciyes'in Zirvesinde Gazze Duası Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement